Films & Series

7 New Girl momenten waar wij maar geen genoeg van krijgen

 

“Hey girl, whatcha’ doing…?” Nou, New Girl kijken natuurlijk! Ondanks dat de serie inmiddels is gestopt, kijken we nog altijd graag naar Jess en haar squad. Dit zijn onze favoriete momenten uit de serie. Let op: spoilers!

1. Favoriete New Girl momenten: Het intro liedje

Ben je wel een echte New Girl-fan als je het intro lied niet iedere keer keihard meezingt? Het maakt niet uit hoe vaak we het liedje inmiddels al gehoord hebben. Het blijft een banger. Wij skippen dit intro nooit!

Watch on YouTube

 

2. Favoriete New Girl momenten: Classic Cece and Winston Mess Around

De vriendschap van Cece en Winston is eentje waar wij jaloers op zijn. Ze staan altijd voor elkaar klaar en pranken regelmatig de rest van de vrienden. True besties!

Watch on YouTube

 

 

3. Favoriete New Girl momenten: True American

Wij willen altijd meedoen wanneer Jess, Nick, Schmidt, Cece en Winston True American spelen. Het ziet er zo fun uit! Maar weet iemand de regels van deze drinking game? 

Watch on YouTube

 

4. Favoriete New Girl momenten: Nick en Jess’s eerste zoen

Ah, Nick en Jess zijn echte couple goals. Vanaf de eerste aflevering was het al overduidelijk dat de twee meant to be waren, maar pas halverwege seizoen 2 hadden de lovebirds hun eerste zoen. So cute! Kijk deze compilatie voor that wholesome feeling

Watch on YouTube

 

5. Favoriete New Girl momenten: Schmidt’s huwelijksaanzoek aan Cece

Naast Nick en Jess, rooten wij natuurlijk óók voor Schmidt en Cece. Wanneer Schmidt dan ook eíndelijk een aanzoek doet, hielden wij het niet droog. True love! En hoe lief én romantisch van Schmidt dat hij vanaf het eerste moment al wist dat hij met Cece zou trouwen. Wij snappen helemaal dat Cece ja zei! 

Watch on YouTube

 

6. Favoriete New Girl momenten: De douchebag jar

Speciaal voor Schmidt heeft the squad een Douchebag Jar gemaakt. Iedere keer als Schmidt iets zegt of doet wat écht niet kan, moet hij betalen. We kennen allemaal wel iemand in real life die deze jar zonder moeite kan vullen. 

Watch on YouTube

 

7. Favoriete New Girl momenten: Nick’s huwelijksaanzoek aan Jess

Dat Nick en Jess endgame zijn, was meteen al duidelijk. Toch werd het nog spannend voor alle fans, want de twee zijn niet constant samen geweest. Wanneer Nick dan eindelijk op één knie gaat voor Jess is het zeker: this is true love! 

Watch on YouTube

Need some advice? Deze levenslessen hebben we geleerd van Jess. 

Bron: screenrant.comBeeld: Brunopress.nl

Must reads 👀