Food

Cocktail time: dit cotton candy champagnecocktail recept is onze nieuwe favoriet 

Kerst en oud en nieuw zijn dan wel voorbij, maar dat betekent natuurlijk niet dat we niet meer kunnen proosten. No way. Dus, heb je binnenkort een girls night op de planning? Trek dan in plaats van die fles Pinot Grigio, dit heerlijke cocktail recept tevoorschijn. Dat wordt smullen (met maten ofcourse). Cheers!

Cocktail time: met cotton candy champagnecocktail recept 

recept champagnecocktail

Ingrediënten: 

- 15 milliliter rozenlimonade
- 30 milliliter gin
- ijsblokjes
- champagne
- 1 emmertje suikerspin

Verder nodig:
- cocktailshaker
- strainer (zeefje)

Zo maak je de cotton candy champagnecocktail:

Deze heerlijke én mega cute pink cocktail zet je binnen no-time in elkaar. Yes really. Een ideaal drankje dus als je een filmavond met je besties hebt gepland. Hoe je ze precies maakt? We will explain. Allereerst mag je de ijsblokjes met de rozenlimonade en de gin in de cocktailshaker doen. Heb je alles toegevoegd? Dan is het tijd om te shaken. Woehoe! Laat die inner cocktailshaker maar tot leven komen. Schud de beker een minuut goed door elkaar. You got it. 

Next step: pak je mooiste champagnecoupes er maar bij. Ja, dit zijn die super fancy Great Gatsby glazen. Heb je deze niet in de kast staan? Don't worry. Want, het gaat tenslotte om de inhoud. Giet de cocktail door de strainer heen. Why? Hierdoor blijven de ijsklontjes achter in de cocktailshaker. Vervolgens schenk je het glas vol met champagne. Als kers op de taart doe je een dotje suikerspin boven op de cocktail. Cheers! De cutie pink cotton candy champagnecocktail is ready to drink. 

Zijn cocktails niet helemaal jouw ding, maar ben je wel gek op roze snacks? Say no more. Want, we hebben gelukkig nog een hele hoop andere leuke recepten voor je. Wat dacht je van dit macarons recept, of van deze homemade roze koeken? Yummy! Dat wordt gegarandeerd smullen geblazen. 

Bron: FavorFlav | Beeld: iStock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved