News

Er bestaat nu een wijnmarathon (en dat maakt rennen direct een stuk leuker)

Als je niet van hardlopen houdt, dan doe je waarschijnlijk niet snel mee aan een marathon. Maar daar kan verandering in komen. Wacht dacht je namelijk van een wijnmarathon? Ja, je leest het goed. Een marathon waarbij naast dat er gerend wordt, vooral wijn wordt gedronken. Ehhh, waar kunnen we ons inschrijven?!

Als dit niet iets is om naar uit te kijken, dan weten wij het ook niet meer. Als je van een wijntje - of meer wijntjes - houdt, dan klinkt een wijnmarathon vast heel aantrekkelijk. In 2021 vindt er een wijnmarathon plaats in Limburg, dus dat is goed nieuws. Tijdens de marathon ren je door een wijnregio, kun je genieten van lekkere hapjes én kun je heerlijke wijnen proeven.

Wijnmarathon 2021

Deelname aan de wijnmarathon is niet alleen heel erg leuk, maar je steunt er ook nog eens een goed doel mee. 10 euro van de inschrijving gaat namelijk naar KiKa: Stichting Kinderen Kankervrij. Deelname aan de marathon kost 49 euro voor de hele marathon (42 kilometer), 34 euro voor de halve marathon (21 kilometer), en 29 euro voor de 10 kilometer.

De Limburgse Wijnmarathon vindt plaats op zondag 3 oktober 2021. Helaas is de wijnmarathon zo populair dat de kaartjes al helemaal zijn uitverkocht. Je kunt je nog wel aanmelden voor op de wachtlijst, en hopen dat er tóch een plekje vrijkomt. Meer informatie over de wijnmarathon vind je hier

Bron: limburgwijnmarathon.nl | Beeld: IStock
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved