Beauty

Time to shine: dit zijn de mooiste kapsels voor NYE (+WIN)

Hoewel wij nog maar net vers van het kerstdiner rollen, staat New Years Eve alweer voor de deur! Tijd dus om alvast over je look na te gaan denken. Want: welke make-up ga je dragen? Ga je voor een (glitter)jurk of een jumpsuit en ook niet onbelangrijk: welk kapsel kies je? Krullen zijn heerlijk, maar misschien ga je dit jaar liever voor een mooie invlecht? Met deze vier pretty hairdo's steel jij ongetwijfeld de show deze Oudejaarsavond. 

De champagne staat koud en je hebt een (klein) groepje lieve mensen om je heen verzameld. 2020 was niet het beste jaar voor ons allemaal, maar dat betekent dat we juist extra willen uitpakken met onze look. Ook al is het alleen maar om te pronken bij je gezin, bestie of lover. Die jurk heb je misschien al, maar wát ga je doen met je haar? Girlscene to the rescue, want wij hebben de mooiste haarlooks voor je op een rijtje gezet. Wij zijn helemaal verliefd op deze creaties en zijn er van overtuigd dat je zo extra gaat shinen tijdens NYE. Spoiler alert: aan het einde van dit artikel hebben we een hele toffe win-actie voor jullie! Lees je mee?

kapsels nye

NYE kapsel 1: Messy updo

Dit is een van onze all time favourites: de messy updo. Dit kapsel is lekker rommelig, maar ook erg chique. Perféct dus voor Oudejaarsavond. Je kan de messy updo zo moeilijk of makkelijk maken als je wil, de keuze is aan jou. Kies voor een half-opgestoken of opgestoken kapsel wanneer je het accent wil leggen op je make-up. Maak je hairdo bijvoorbeeld af met een gevlochten haarband en je bent ready to party. Nou ja, voor een party in de woonkamer dan ;-)

kapsels nye

NYE kapsel 2: Lekker veel volume

Met een flinke hoeveelheid krullen kan jouw NYE sowieso niet stuk, you get us? Krullen kunnen eigenlijk altijd en al helemaal met Oud en Nieuw. Hoewel wij ook echt kunnen genieten van steile lokken, worden we eigenlijk nog véél blijer van een goeie dosis krullen op ons hoofd. Draai in de middag alvast de krulspelden in je haar of haal er een dikke krultang doorheen voordat je voor de televisie ploft met een grote voorraad snacks. Zo ben je helemaal NYE proof.

kapsels nye inspiratie

NYE kapsel 3: Straight it up baby

We zeiden het al: eigenlijk vinden wij het ook gewoon heerlijk om onze haren los te dragen. Ook met de feestdagen. Zeker wanneer je jurkje al alle aandacht vraagt, is het super fijn als jouw lokken lekker straight over je schouders vallen. Heb jij lange haren? Gebruik dan een verzorgende spray en zet er daarna de stijltang in. Draag je haar op die manier als accessoire. Ook is het leuk om voor de gelegenheid mooi speldjes in je haar te doen of een zijscheiding te dragen. Voor de final touch is het super tof om een haarvlecht van Infinity Braids aan je look toe te voegen.

NYE kapsel 4: Best of all worlds

Alright, wij hebben je onze drie beste kapsels gegeven voor een fabulous NYE. Tot slot willen we nog een tip met jullie delen waarmee je eigenlijk álle drie de hairdo's combineert. Handig voor als je niet kan kiezen, right? Een stijltang kan je eigenlijk ook heel makkelijk gebruiken als krultang, did u know? Zeker wanneer jij houdt van een messy kapsel, maar toch graag slag in je haar wil, is krullen met een steiltang ideaal. Ook kan je ervoor kiezen om losse plukjes op te steken, zodat jij eigenlijk een soort messy updo creeërt. Een mooie braid bij je haaraanzet geeft je dan net dat extra feestelijke gevoel.

Ben jij nu net als wij enthousiast geworden van mooie braids in je haar zodat jij NYE kan rocken? Good to hear! Wij mogen namelijk zo'n exemplaar verloten van Infinity Braids! Wat moet je doen om kans te maken op deze braid? Het is super simpel. Alles wat je moet doen is Infinity Braids op Instagram volgen, want dit toffe merk verloot een braid onder de ladies die hen vanaf vandaag volgen. Good luck!

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved