News

Gespot: McDonald's verkoopt nu deze bakjes met overheerlijke Cheddar Cheese dip

Als je gek bent op kaas, dan is er nooit sprake van 'teveel kaas'. En als je het hiermee eens bent, dan word je waarschijnlijk heel blij van het volgende nieuwtje. Er bestaat nu namelijk Cheddar Cheese saus bij McDonald's, en dat is toch ge-wel-dig? Een cheeseburger bestellen, om die vervolgens te dippen in een overheerlijke kaassaus. Hmmm, heerlijk... Het water loopt ons nu al in de mond!

McDonald's kent heel wat sausjes voor bij je snacks. Zo bestaat er bijvoorbeeld fritessaus, mayo, honing-mosterd saus, en kunnen we er nog wel een paar opnoemen. Maar wat de McDonald's nog niet in het assortiment had, was een saus voor kaasliefhebbers. Een heerlijke cheddar cheese saus. Want eerlijk is eerlijk: daar wordt iedere kaasgek toch blij van?

Cheddar Cheese Dip bij McDonald's

Nou, onze gebeden zijn verhoord. De McDonald's heeft nu bakjes met cheddar saus in de verkoop. Een - heel groot - minpunt? In Nederland hebben ze de trend helaas nog niet opgepikt. Tot nu toe zijn de bakjes met gele cheddarsaus alleen nog maar bij de McDonald's in Brazilië gespot. Laten we in ieder geval hopen dat de Nederlandse filialen deze heerlijke dip ook in het assortiment opnemen. Dit moeten we hebben. Fingers crossed!

Beeld: continuocomfome op Instagram
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved