Beauty

Dit zijn de tattoos van Miley Cyrus en dit betekenen ze

Miley Cyrus begon op haar zeventiende al met haar lichaam versieren. Sindsdien zijn er tientallen tattoo's bijgekomen. Zoals een tribute tattoo voor haar overleden hondje Floyd, het woord Freedom als subtiele hint naar haar break-up met Liam of een advocado. Wij vertellen je alles over de betekenis van deze tats

Dit zijn de tattoos van Miley Cyrus en dit betekenen ze

Just breathe
Waar: onder haar linker borst.
Why: dit is Miley haar eerste tattoo. Ze heeft de tattoo laten zetten op haar zeventiende in december 2009 voor haar vriendin Vanesse die overleed aan een longziekte. Daarnaast is het ook voor haar twee opa's die overleden zijn aan longkanker. ''Het herinnert me om simpele dingen die je doet niet te vergeten. Ik plaatste hem vlakbij mijn hart omdat dat is waar zij altijd zullen zijn.'' 

Pixies The Thing
Waar: linkerarm.
Why: “my head was feeling scared, but my heart was feeling free.” Het is een zin uit het lied The Thing van de Pixies. Het lijkt erop dat ze met deze tattoo wil zeggen dat de break-up een grote en enge stap was, maar dat ze uiteindelijk blij is met de uitkomst en zich nu vrij voelt. 

Freedom
Waar: op de bovenkant van haar vuist.
Why: Miley heeft het woord Freedom op haar hand laten zetten als subtiele hint naar haar scheiding met Liam Hemsworth.

Wave
Waar: arm.
Why: ze heeft op een girls night out deze tattoo met onderandere ex-schoonzus Elsa Pataky gezet. Eerst was Elsa over Miley te spreken. "We houden ervan om tijd met haar door te brengen, want ze is enorm creatief. Dus op elk moment, onder iedere omstandigheid, kan ze zo plotseling een lied gaan schrijven." Maar na de break-up is Elsa toch minder over Miley te spreken. Ze beweert dat Liam beter verdient. That sounds like bad blood.

Dit zijn al Miley Cyrus haar tattoos en dit betekenen ze

Drietand
Waar: arm.
Why: ze heeft samen met haar ex Cody Simpson een drietand laten zetten. Dezelfde drietand is te zien op het poëzieboek van Cody. Veel gedichtjes gaan over Miley.

Initialen broertjes en zusjes
Waar: op haar onderarm.
Why: om haar liefde voor haar broertjes en zusjes vast te leggen heeft ze de initialen van haar broertjes en zusjes op haar arm gezet.

Matisse naakte vrouw
Waar: op haar linker bicep.
Why: de inspiratie voor deze tattoo is van Matisse. Het is een naakte vrouw. Miley deelde de tattoo met deze caption: "'dance me to your beauty with a burning violin. Dance me through the panic till I'm gathered safely in. Touch me with your naked hand or touch me with your glove. Dance me to the end of love.' Matisse X Cohen."

Rock n' Roll hartje
Waar: achterkant van haar bovenarm.
Why: een old-school hartje met de tekst Rock 'n Roll erin. Miley ademt natuurlijk deze muziekstijl.

1961
Waar: zijkant hand aan de bovenkant.
Why: ter ere van haar vader. Hij heeft dezelfde tattoo.

Yoko Ono notitie
Waar: linker schouder.
Why: notitie van een legende, Yoko handgeschreven.

Love
Waar: In de binnenkant van haar rechter oor.
Why: de tattoo staat voor het negeren van negatieve dingen. Ze heeft bewust de tattoo in haar oor gezet, want ze wil wel naar alle positieve dingen luisteren. ''Ik heb het woord love in mijn oor gezet om al de negatieve shit te blokkeren. Ik geef er niks om. Je hoort alleen de dingen te horen van mensen waarvan je echt van houdt.''

Hartje
Waar: pink rechterhand.
Why: het hartje heeft iedere volwassene in de Cyrus familie. haar vader Billy Ray Cyrus was de eerste die de tattoo liet zetten voor zijn liefde voor dochter Miley. De twee waren toen in de kerk. Miley tekende toen als klein meisje een hartje op op zijn hand. Billy besloot het hartje voor eeuwig te laten staan.

Kruisje
Waar: op haar rechterhand tussen haar vingers.
Why: als eerbetoon aan God en haar geloof.

92
Waar: in haar nek, achterkant.
Why: in dit jaar is Miley geboren.

Dit zijn al Miley Cyrus haar tattoos en dit betekenen ze

Dromenvanger
Waar: op haar rechter zij.
Why: in februari 2011 liet Miley een dromenvanger tatoeëren. Miley over de tattoo: ''het is een foto van een dromenvanger die altijd boven mijn bed hing. De vier veren staan voor mijn familie. Mijn zus, zusje en twee broers. De dromenvanger beschermt hen.''

Anker
Waar: op de zijkant van haar pols.
Why: Miley heeft deze tattoo laten zetten door Fabio Satori in Brazilië. Miley vertelde aan haar moeder dat ze iets wilde wat zou verwijzen naar veiligheid en iets dat haar zou herinneren aan veiligeid. De tattoo staat voor hoop en een herinnering om met beide benen op de grond te blijven. 

Karma
Waar: zijkant van haar wijsvinger.
Why: karma staat voor oorzaak en effect. Goede dingen zullen gebeuren als je goed bent en slechte dingen zullen gebeuren bij mensen die slecht zijn.

Twee streepjes
Waar: rechter ring vinger.
Why: de tattoo staat voor homoseksualitet. In juli 2011 tweette Miley een foto van de verse inkt met de tekst: ''alle soorten liefde mogen.'' Niet iedereen was het hiermee eens. Dit kwam onderandere omdat Miley gelovig is. Haar mede gelovigen begrepen niet hoe je homoseksualiteit kan toestaan. Miley reageerde hierop dat zij vond dat het geloof juist om liefde gaat. You go girl!

Doodskop
Waar: op haar enkel.
Why: Miley en haar ex-man Liam Hemsworth hebben deze tattoo samen gezet.

Om
Waar: linker pols.
Why: in augustus 2011 liet Miley het 'om-symbool' tatoeëren. Dit is het heilige teken in het hindoeïsme. Het staat voor goddelijke energie in de trilling of muziek.

Love never dies
Waar: binnenkant van haar linkerarm.
Why: in februari 2012 tatoeëerde Miley de zin ''love never dies'' aan de binnenkant op haar linkerarm op haar biceps.

Dit zijn al Miley Cyrus haar tattoos en dit betekenen ze

Het boze oog
Waar: rechter wijsvinger.
Why: in maart 2012 werd Miley gespot met een tattoo van het boze oog op haar rechter wijsvinger.

Romeinse cijfer
Waar: linker hand.
Why: we weten niet waarom Miley deze tattoo heeft gezet. Er staat: VIIXCI. Dat zijn de nummers 5, 1, 1, 10, 100 en 1 waar dit voor staat heeft ze nooit gedeeld.

Floyd
Waar: arm.
Why: als je een echte Miley fan bent, dan weet je hoe ontzettend gek Miley op dieren is en vooral op haar overleden hondje Floyd. We zagen hem veel terug komen bij haar Bangerz tour. Hier had ze een mega grote pop van Floyd op het podium staan, waar ze zelfs een traantje gelaten heeft. Ze heeft ook een tattoo van Floyd laten zetten.

Advocado
Waar: bovenarm.
Why: Miley is dol op advocado's.

Quote Roosevelt
Waar: linkerarm.
Why: “so that his place shall never be with those cold and timid souls who knew neither victory nor defeat.” liet Miley zetten. Miley zegt dat de tattoo betekent dat het veel gemakkelijker is om kritiek te hebben op iemand dan zelf een sterke persoon te zijn. 'Haters zullen blijven haten, of ze daar nu reden toe hebben of niet.' Liam heeft ook een quote van Roosevelt.

Bad
Waar: rechterhand vinger.
Why: in rode inkt staat er bad op haar vinger ter nagedachtenis aan Micheal Jackson.

 Dit zijn al Miley Cyrus haar tattoos en dit betekenen ze

Pijlen gekruist
Waar: kort boven haar elleboog.
Why: de tattoo is in januari 2013 gezet bij de Indianen als symbool voor vriendschap.

Visconti of Milan Coat of Arms
Waar: voorkant onderarm.
Why: een slang die een mens opeet.

Da Vinci
Waar: linker arm.
Why: sinds maart 2013 heeft Miley een tattoo van Da Vinci’s schets van het anatomische hart op haar linker arm.

Sad katje
Waar: binnenkant lip.
Why: omdat Miley dol is op dieren. Het zielige katje was al eerder te zien in haar optreden een jaar voor ze de tattoo nam bij het zingen van Wrecking Ball. Daarnaast zijn in haar Bangerz tour veel kattenpakken en andere katten vormen te zien.

Rolling Stones
Waar: onderkant voeten.
Why: ter ere van de Rolling Stones. Het woord Rolling staat op de zool van haar rechtervoet en op haar linker voetzool staat het woord $tone.

Portret oma
Waar: onderarm.
Why: de tattoo neemt een groot gedeelte van haar onderarm in. Het is een portret van haar geliefde mammie, oftewel haar oma.

Beeld: GettyImages
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved