News

Temptation Island-mannen zijn in tranen bij het zien van de eerste kampvuurbeelden  

Aflevering 5 van Temptation Island is here. Yay. Vorige week konden we genieten van het eerste kampvuur bij de vrouwen. Deze week staat helemaal in het teken van de mannenvilla. We kunnen je alvast verklappen dat de mannen het niet drooghouden bij het zien van de beelden. Oeh. Heb je de aflevering nog niet gezien? Dan kun je nu nog wegklikken, want er komen spoilers aan!

Temptation Island-mannen zijn in tranen bij het zien van de eerste kampvuurbeelden  

Het eerste mannenkampvuur is een feit. Marco krijgt als eerst beelden van zijn vriendinnetje Denise te zien. But we all know dat die niet hocking zijn. Want, Denise heeft op dit moment met niemand een echte connectie. Next up is Gregory. Oh boy, want hier komen de eerste tranen. Why? Nou, Gregory vindt het erg moeilijk om te horen dat Karina twijfelt. In tranen zegt Greg “ze spreekt wel dingen uit die ik zelf niet zou uitspreken. Het lijkt voor mij alsof ze er al klaar mee is.” Oei. Wat zal hij met deze informatie gaan doen?! Ook knuffelbeer Soleris houdt het niet droog bij het zien van zijn Gulcin. We repeat, die twee zijn voor elkaar gemaakt. “Ik voel me gewoon één met haar. Ik voel op de een of andere manier ook dat als ik aan haar denk, zij ook aan mij denkt.” Té cute, right?! Als laatst is Sonny aan de beurt. Obviously ziet hij beelden van zijn Jaydi en single boy Ricky. Hierover zegt praatjesmaker Sonny, die geen fan van Ricky is het volgende “wat ik nou pijnlijk vind om te zien is dat Pretty Ricky niet echt verliefd is. Als ik echt zie dat hij verliefd is en Jaydi verder kan later groeien, dan is het tijd voor mij om Jaydi los te laten. Maar ik heb het gevoel dat hij alleen maar over seks praat, dat hij haar het bed in wil praten en dat hij haar de fout in wil laten gaan. Maar ik ken Jaydi door en door, dat gaat ze niet doen.” Aah! Wij zijn heel benieuwd wat Jaydi gaat doen. Haar date zag er namelijk wel érg gezellig uit. We can’t wait for the next episode. 

 

View post on Instagram
 

Gossip queen FawryNotSawry beweert dat Sonny Temptation Island in zijn eentje gedwongen moet verlaten. Wow. Wat de reden van zijn vertrek is? Dat lees je hier

Beeld: RTL

Must reads 👀