Lifestyle

Back in time: dit zijn 9 herkenbare situaties tijdens een avondje in de bios

 

Niets is fijner dan ploffen op een lekkere bioscoopstoel met een bak popcorn in je hand. We love it! Ga jij graag naar de film? Dan herken je sowieso deze 9 situaties. Kun je alvast even memories ophalen tot we weer mogen.

1. Het kiezen van een film

Dit is een first world problem die altijd blijft terugkomen. Thuis via Netflix, of wanneer je naar de bioscoop gaat. Gelukkig is het aanbod van de bioscoop een stuk minder groot dan het aanbod op Netflix, maar het blijf moeilijk kiezen. De één wil een horror kijken, de andere wil graag die ene romcom zien. Keuzes, keuzes…

via GIPHY

 

2. Kiezen van je plek

Denk je dat je na het kiezen van een film alles keuzes hebt gehad? Nee hoor! De plekken moeten óók nog gekozen worden. Oh no! Iedereen heeft weer een andere voorkeur. Sommige zitten graag naast de trap omdat ze vaak naar de wc moeten. Andere kiezen voor de luxe stoelen waar je extra voor moet betalen. Maar iedereen weet toch dat in het midden van de rij, achteraan in de zaal, de beste plek is?

via GIPHY

 

3. Trek een hoodie aan and you’re good to go

We doen het allemaal: snacks de bioscoop in smokkelen. Iedereen is guilty van eten verstoppen onder zijn trui. Maar who’s to blame, de snacks in de bioscoop zijn mega duur! 

via GIPHY

 

4. Extra eten kopen

Ondanks dat je een hele voorraad aan eigen snacks bij je draagt, kun je het niet laten om tóch nog wat te kopen. Verse popcorn hoort er gewoon bij, right?

via GIPHY

 

5. Wel of geen pauze in de film

De ene bioscoop heeft wel pauzes tijdens de film, de andere niet. En deze info is vrij belangrijk, want alleen dan weet je of je nog een keer moet plassen of dat in de pauze kunt gaan. En of je genoeg eten gekocht hebt. 

via GIPHY

 

6. Plassen

Pff… dat moment wanneer je eigenlijk héél nodig moet, maar de film pas net begonnen is. En je wilt eigenlijk niet een hele rij storen omdat jij niet eerder bent gegaan. Het is daarnaast ook zo lastig om je weg in het donker te vinden. The struggle! 

via GIPHY

 

7. Andere mensen

Als je geluk hebt, dan zijn er maar een paar andere mensen in de zaal. Helaas is dit bijna nooit het geval. Je moet altijd wel dealen met mensen die praten tijdens de film. Irritant! Of mensen die zo erg genieten van hun chips dat de voorste rij het zelfs kan horen…

via GIPHY

 

8. Jij bent wél sociaal

Omdat je weet hoe annoying de afleiding van anderen kunnen zijn tijdens een film, probeer jij zo min mogelijk geluid te maken. Maar géén geluid maken is bijna onmogelijk. Omg, waarom maakt die verpakking zoveel lawaai? En heb je tijdens de pauze voor nachos gekozen? Dan kan je alleen nog maar kauwen tijdens de luidruchtige momenten in een film 😉

via GIPHY

 

9. Tijdsbesef

Wanneer de film is afgelopen en je de bioscoop uitstapt, ben je altijd even helemaal de weg kwijt. Hoe laat is het? Welke dag is het? In welk jaar leven we ook alweer? Je ogen hebben altijd een momentje nodig om te wennen aan het licht. 

via GIPHY

Kijk jij liever thuis een film? Bekijk dan deze aanraders!

Beeld: iStock.com

Must reads 👀