Fashion

De Cruise Rider van PUMA is dé nieuwe sneakerhead musthave 

New sneaker alert: dus alle sneakerheads opgelet. PUMA voegt een prachtig nieuw model toe aan de Rider familie. Aah. De Cruise Rider is een female-only model én de nieuwe favourite van PUMA ambassador Winnie Harlow. Oeh. Die kicks wil je toch aan je collectie toevoegen? 

De Cruise Rider van PUMA is dé nieuwe sneakerhead musthave 

Alright. Er is dus een nieuwe PUMA sneaker. Yay. Deze nieuwe amazing schoen heet de Cruise Rider en is dé schoen voor vrouwen die van kleurtjes houden. Why? Nou, de sneakers zijn super colourful en fun. Oeh. Deze coole schoenen hebben een colourblocking patroon én een dikke zool. We love it. Want, hierdoor krijgen ze een beetje de dad feeling die op dit moment super trendy is. Topmodel Winnie Harlow is ook in love met deze nieuwe sneakers. “De nieuwe Cruise Riders zijn soooooo me! Wat ik het leukst aan de sneaker vind, is dat ze met alles te combineren zijn!” Yes, wij zijn het hier helemaal mee eens. Want, omdat de schoenen zo kleurrijk zijn, gaan ze eigenlijk met iedere outfit samen. #winning.

Feel like cruisin?

Ben je enthousiast geworden? Nice. De té coole PUMA Cruise Rider is te koop bij De Bijenkorf, The Athlete’s Foot, Sneaker District, PUMA.com en is natuurlijk ook in de PUMA stores. 

Watch on YouTube

Beeld: PUMA

Must reads 👀