News

Love is in the air: Love Island-Koen en Fabiënne ‘zijn aan het daten’

Love is in the air. Of toch niet? Het is al een tijdje onrustig rondom Koen en Fabiënne van Love Island. Why? Nou, beide Islanders droppen namelijk hints dat ‘ze aan het daten zijn’. Lees je mee? 

Love Island-Koen en Fabiënne ‘zijn aan het daten’

Alright, Koen en Fabiënne droppen dus al een tijdje kleine hints op Instagram. Hierdoor denken veel volgers dat de twee elkaar gevonden hebben. Wait what? Ja, dat terwijl er eerst nog gedacht werd dat Koen en Imen het wel héél gezellig hadden. Alleen, tussen deze twee blijkt er toch geen liefdesvuurtje te branden. Imen vertelt hierover dat Koen voor haar net als een broertje voelt. Definitely geen romance dus. 

Herkoppeling

Op Instagram vliegende flirty comments van Koen en Fabiënne je om de oren. Oeh. Hoe dit allemaal begon? Nou, Koen plaatste een foto mét Fabiënne op Instagram. In de caption schreef hij ‘herkoppeling?’ Wow! Hello mega flirt. Zouden deze twee knappe Islanders dan toch een setje buiten de villa geworden zijn? Toch geloven de fans het niet helemaal. “Gaan zij er nu weer met elkaar vandoor?” en “wat is dit?” staat er bijvoorbeeld in de reacties geschreven. Oei. Niet iedereen ziet de twee graag toghether.

View post on Instagram
 

Love Island Imen en koen

Was dat dan alle juicy? Hell no. Want, ook Imen plaatste laatst een foto samen met Koen op Instagram. Een van haar volgers vroeg onder die foto of ze toch niet aan het daten zijn. Onder diezelfde foto reageerde Fabiënne iets geks. Namelijk: “Wij zijn sisterwives. Hij gaat namelijk ook met mij.” Juicy!? Wij shippen Koen en Fabiënne wel, alleen geloven ook wij niet helemaal dat de twee écht een setje zijn. 

View post on Instagram
 

Bron: CosmopolitanBeeld: RTL

Must reads 👀