News

Yay! Er komt een nieuw seizoen van Ex on the Beach Double Dutch (en je kunt je nog opgeven)

Aah. Het is lang geleden dat we de tablet of terror in actie zagen. Want, Ex on the Beach Double Dutch is al weer een tijdje gestopt. Juist daarom hebben wij leuk nieuws. Want, er komt weer een nieuw seizoen aan. Yay. 

Nieuw seizoen van Ex on the Beach Double Dutch

Oeh la la. Het is eindelijk weer zover, want er komen nieuwe afleveringen van Ex on the Beach Double Dutch aan. Yay. Hoe we dit weten? Nou, MTV is namelijk hard op zoek naar sexy singles voor een nieuw seizoen! “Durf jij de confrontatie aan te gaan met een leger aan exen in het heetste programma van Nederland én België? En ben jij klaar voor een flinke portie drama? Meld je dan aan voor MTV’s: ‘Ex on the Beach: Double Dutch’ en wie weet is jouw EX next.” Wow, intens. Dat is nog eens een juicy vacature! Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe afleveringen op tv te zien zijn. Wel kunnen we een kleine voorspelling doen. Het lijkt er namelijk op dat we in het voorjaar van 2021 weer kunnen genieten van de juicy strandbeelden en bijhorende fitte bodies. We can’t wait. 

View post on Instagram
 

Ex on the Beach Double Dutch-Dante Verrmeeren en Jamy Brands zijn back together 

Love is in the air. Want, Dante en Jamy van Ex on the Beach Double Dutch zijn Insta official. Oeh. Tijdens het MTV-programma zag je de romance tussen de lovebirds opbloeien. Deze relatie was alleen van korte duur, want Dante beschuldigde Jamy namelijk van vreemdgaan. Wow. Ondanks deze heftige beschuldiging hebben Dante en Jamy elkaar nu dus opnieuw teruggevonden. How do we know? Nou, Dante deelt op Instagram een te schattige verliefde foto mét Jamy! Oeh. Op deze foto reageert Jamy met een hartje. De twee worden overspoeld met lieve comments. Want de meeste volgers, die zagen wel aankomen dat Dante en Jamy stiekem heel goed bij elkaar passen. De Instagram foto vind je hier

Bron: LoveRealityBeeld: MTV

Must reads 👀