YUM: deze kroketletter is de perfecte vervanger van de traditionele chocoladeletter

Food door Rochell

Het Sinterklaasfeest is in aantocht, dus het is de hoogste tijd om de voorbereidingen te treffen. Sinterklaas gaat om gezelligheid en cadeautjes, maar laten we ook vooral de lekkernijen niet vergeten. Hoewel je bij Sinterklaas waarschijnlijk al snel denkt aan snoepgoed en zoete chocoladeletters, zijn er ook hartige hapjes te verkrijgen. En eentje waar wij heel enthousiast van worden? Dat is toch echt de kroketletter.

Als jij niet zo'n zoetekouw bent, maar wel gek bent op hartige snacks, dan moet je even heel goed opletten. Die eeuwige chocoladeletter hoef je dit jaar namelijk niet te eten, want je kunt gewoon kiezen voor een variant die jou veel beter ligt: de kroketletter. Vorig jaar begon Croquetten Boutique Utrecht met de verkoop van de kroketletter, en het bleek zo'n groot succes te zijn dat ze dit jaar weer kroketletters in de vitrine hebben liggen. Dit moet je proeven!

Kroketletters van Croquetten Boutique Utrecht

Vorig jaar waren de kroketletters van Corquetten Boutique Utrecht al razend populair, en de verwachting is dat ze dit jaar ook weer heel snel over de toonbank zullen vliegen. Gelukkig kun je dit jaar vooraf al je kroketletter(s) bestellen via de website, zodat je er zeker van bent dat jij er eentje - of meer - op kunt peuzelen dit jaar.

De kroketletter is alleen in de letter S verkrijgbaar, en is geschikt voor de airfryer en de oven. De letters kosten €6,95 per stuk. Je kunt kiezen uit de verschillende smaken: Oude kaas, draadjesvlees, kalfsvlees, paddestoel & truffel (vegan) en speculaas (zoet). Genoeg keuze, dus. Wij weten wel waar we van gaan genieten tijdens pakjesavond: kroketletter it is!