Celebs

Uh oh: Demi Lovato heeft een compleet nieuwe look en het staat haar mega goed

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar soms word je gewoon wakker en dan denk je: tijd voor een nieuw kapsel! You get us? Iets met new coupe, new me. Demi Lovato moet hetzelfde gedacht hebben, want vandaag postte ze een foto op Instagram met een compléét nieuw kapsel. Demi Lovato gaat (gedeeltelijk) kaal en het staat haar fantastisch.

Wow! Demi Lovato heeft nu een sexy kort kapsel

Inmiddels zijn wij wel wat gewend van Demi Lovato, maar vandaag heeft de zangeres wel weer iets, uhm, ja, unieks gedaan! De stoere babe besloot namelijk even (bijna) al haar haar af te scheren. Euhm, okay girl! Over een gigantische transformatie gesproken! Demi's haarstylist Amber Maynard Bolt pakte de tondeuse erbij en besloot met toestemming van Demi herself, de lokken van de zangeres eens flink onder handen te nemen. En het resultaat mag er zeker wezen! De korte coupe staat Demi Lovato onwijs goed als je het ons vraagt. Zéker omdat de resterende lokken op haar hoofd nu lekker blond zijn. We love it! Maar het is nog niet helemaal 100 procent zeker of Demi dat zelf ook vindt... "I did a thing..." schrijft ze twijfelachtig op Instagram. 

Zo zit het tussen Demi Lovato en Max Ehrich

Hoewel wij het nieuwe kapsel van deze babe helemaal toejuichen, vermoeden we stiekem toch wel dat de change te maken heeft met haar meest recente break-up. De relatie tussen Demi Lovato en Max Ehrich is namelijk voorbij. Hoewel de twee helemaal hoteldebotel leken en ze zelfs zouden gaan trouwen, komt er geen trouwerij en zijn ze dus beiden hartstikke single. Zodra dit verandert, houden we jullie natuurlijk op de hoogte ;-) Misschien besloot Demi daarom wel dat het tijd was voor een new hairdo. Wat de reden ook is, ze kan het hebben en dat is alles dat telt, right? 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved