Lifestyle

8 fases die je herkent wanneer je ongesteld bent

Iedere maand is het voor de meeste girls weer een feestje. Ongesteld zijn en alles wat daarbij komt kijken… we hebben het maar zwaar 😉 Wedden dat jij jezelf helemaal herkent in deze situaties?! 

De 8 verschillende fases van ongesteld zijn

 

1. Daar gaat je mooiste ondergoed

Na-tuur-lijk precíes op de dag dat jij besluit je nieuwe slip te dragen vindt jouw baarmoeder het nodig om even je aandacht te vragen. Why?!

via GIPHY

 

2. De pijn

De kracht en moeite die het kost om te doen alsof je totally okay bent tegenover anderen terwijl je eigenlijk volledig vergaat van de pijn. Hierbij wat live beelden van hoe het eraan toe gaat in je baarmoeder: 

via GIPHY

 

3. Hui-lén

Alles is verdrietig. Die ene reclame op TV? Het zieligste wat je ooit hebt gezien. Laat je jouw telefoon per ongeluk vallen? Het ergste wat je ooit is overkomen. 

via GIPHY

 

4. Daar zijn vriendinnen voor

Maar dat moment van mental support wanneer jij en je bestie allebei tegelijk ongesteld zijn! Tampon vergeten? She got you. Altijd fijn om te weten dat er iemand is die kan checken of je niet opeens bent doorgelekt. We’re in this together!

via GIPHY

 

5. Voedsel and chill

En eigenlijk willen we allemaal maar één ding tijdens onze period: in bed een film kijken omringd met snacks. En dan het liefste een film die we al 100 keer gezien hebben. Mean Girls, anyone?

via GIPHY

 

 

6. De cravings

Over snacks gesproken: wat zijn we toch blessed met chocolade. We kunnen er geen genoeg van krijgen, vooral niet wanneer we ongesteld zijn. 

via GIPHY

 

7. It’s getting hot in here

Wanneer je ongesteld ben voel jij je niet altijd even sexy. But at the same time… je libido schiet omhoog. De kleinste dingen vind je opwindend en je kunt niet wachten tot je jouw partner weer ziet. 

via GIPHY

 

8. Freedom!

Maar het allerbeste moment van je period is toch wel de dag dat het voorbij is. Bye bye huilbuien, puistjes, krampen en vreetbuien. Je hebt het weer overleefd! 

via GIPHY

Bron: diply.com Beeld: Giphy

Bron: diply.comBeeld: giphy.com, istock.com