News

Wow: ALDI verkoopt nu dit gigantische 'Ferrero Rocher' dessert

Kerst betekent gezelligheid, familie en heerlijk eten. En dan hebben we het vooral over de heerlijke toetjes. Voor veel mensen zijn de kerstdagen dé dagen om eens even helemaal uit te sloven met eten. En dat moet ook wel, want er zijn zoveel overheerlijke desserts te vinden. ALDI verkoopt nu ook een dessert, welke absoluut onmisbaar is voor de feestdagen. Een gigantisch 'Ferrero Rocher' dessert!

Loopt het water bij jou al in de mond? Bij ons in ieder geval wel! Dit grote dessert moet jij toch gewoon op de eettafel hebben staan tijdens de kerstdagen? Helaas is het geen xxl versie van Ferrero Rocher, maar een variant van Aldi die er gewoon heel erg op lijkt. Qua uiterlijk dan. Het dessert bestaat uit melk chocolade, hazelnootmousse, chocoladevulling en cacao biscuitcake. 

'Ferrero Rocher' dessert van Aldi

Het is tot nu toe helaas nog niet duidelijk of het overheerlijke dessert ook in Nederland te verkrijgen is, maar in Engeland ligt 'ie al wel in de schappen. Daar kost het dessert ongeveer €6,65. Laten we maar duimen en hopen dat het dessert ook snel in Nederland te verkrijgen is, want deze smaaksensatie willen we natuurlijk niet missen!

ferrerorocher aldi

Beeld: Aldi UK
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved