News

OMG! De nieuwe Apple iOS 14.2 update brengt veel nieuwe emoji's voor ons mee

Hoeveel emoji's kun je achter een berichtje plakken voor het too much wordt? Nooit! Wij zijn gek op emoji's en zijn mega excited als er weer nieuwe bijkomen die we uit kunnen proberen. Instaleer snel de nieuwe iOS 14.2 update zodat je de nieuwe rolschaats, kakkerlakken en kerst emoji's kunt uitproberen.

De nieuwe Apple iOS 14.2 update brengt veel nieuwe emoji's voor ons mee

Het is ondertussen traditie geworden dat bij een nieuwe update ook de leukste emoji's toegevoegd worden en dit keer zijn het er maar liefst 177 die aan de uitgebreide collectie toegevoegd worden. Het zullen nieuwe figuurtjes, maar ook variaties zijn op bestaande emoji's. Wij zijn benieuwd!

Woef. Het dierenrijk wordt aangevuld met een zwarte kat, bizon, mammoet, bever, ijsbeer, dodo, zeehond, kever, kakkerlak, vlieg en worm. Hoe leuk dat er een zeehondje bij komt. Die gaan we zeker in onze favorieten terug vinden.

Qua voedsel komen er ook nog bosbessen olijven, paprika en bubbelthee bij. Yummy! Lekker gezond allemaal.

In het teken van genderneutraler worden komt er ook een man met een bruidssluier bij en een vrouw met smoking. Of je nou man, vrouw of het bent: we rocken het allemaal.

De emoji's zijn niet het enige dat veranderd bij de update. Ook kun je een Shazam-regelaar toevoegen aan je bedieningspaneel en zijn er nieuwe Iphone-achtergronden. Muziek afspelen zal er na de update ook een beetje anders uit zien, maar hoe is nog een suprise.

Beeld: Unsplash
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved