Fashion

Kopieer dit najaar de stijl van deze Insta power vrouwen

Kun jij ook urenlang door je Insta page scrollen op zoek naar nieuwe inspiratie voor outfits? Wij ook! Daarom hebben wij onze favoriete outfit van power vrouwen op een rijtje gezet. Zo weet je zeker dat je er dit najaar trendy bij loopt.

Kopieer dit najaar de stijl van deze Insta power vrouwen

Isadee Jansen
Leather girl en dat in een wijduitlopende broek. Origineel en heel erg stoer. Zeker gecombineerd met een mooie blouse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Isadee Jansen (@isadeejansen) op

Didi Shanna
Ruitjes! Terug van weggeweest en dat vinden wij heerlijk. Wat staat het toch mooi bij de prachtige Didi en dat kan het ook bij jou staan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door DIDI SHANNA (@didishanna) op

Bo Brown
Bo verrast ons elke keer weer met haar vrolijke en vooral stijlvolle kiekjes. Ze wisselt hele dure items af van Dior met broeken van de H&M en we love it! Dit keer een kleurrijke outfit die wij willen kopieeren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door BO BROWN | Outfit inspiratie (@bobrownn) op

Claire Spronk
Brr. Ook Claire heeft het koud. Claire draagt een heerlijke warme trui die er zelfs voor zorgt dat ze zonder jas naar buiten kan en is dat niet wat we allemaal willen?!

Amijé van der Laan
Boss Babe Amijé draagt haar mega stoere chunky boots alsof ze voor haar ontworpen zijn. Gecombineerd met het leer wat dit najaar veel terug gaat komen is zij ready voor meetings en dates.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Amijé Roos Van Der Laan (@amijeroos) op

Romy D'Fonseca
Hoe kleurrijk wil je het hebben? Onlangs heeft ze haar eigen kledinglijn gemaakt die mega veel stuks verkocht heeft. De meeste dingen zijn al uitverkocht. Altijd ontvangen we prachtige kleurrijke kiekjes van Romy en daar houden wij van.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door 𝕽OMY D’FONSECA (@romydfonseca) op

Emelie
Dress up girl. Ook dit najaar kun je nog jurkjes dragen. Vooral lange in een soort sweater stof is heerlijk om aan te trekken. Natuurlijk kun je er ook thermokleding onder dragen om de kou te overwinnen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door EMELIE (@emitaz) op

Melanie Latooy
Sexy boss! Dat is Melanie zeker en dat laat ze zien in deze outfit. Een prachtige zwarte body gecombineerd met een rood pak. Gedurfd en erg sexy. I see red!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Melanie Latooy (@melanielatooy) op

Nura van Vliet
Spencers aan de top. Heerlijk warm en toch ook wel chique gecombineerd met een witte blouse en een simpele spijkerbroek.

Marije Zuurveld
Oversized en layeren is wat we het liefste doen. We zijn stoer en ook casual gekleed. Zoals je bij Marije ook ziet. Vooral haar boyfriend jeans kunnen wij heel erg waarderen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marije Zuurveld (@marijezuurveld) op

Beeld: GettyImages
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved