Lifestyle

Waarom de dildo nog steeds het populairste seksspeeltje is

Hoewel seks met je lover erg fijn is, is het ook belangrijk om te genieten van een potje soloseks. Als jij namelijk niet weet wat je fijn vindt, hoe moet je lover dit dan weten? Op de Girlscene redactie houden wij jullie dan ook graag op de hoogte van de populairste seksspeeltjes. En van alle toys die er inmiddels op de markt zijn, is de old school dildo nog steeds het meest geliefd. Dat leggen we je uit.

De dildo als populairste seksspeeltje

Wist je dat de oudste dildo vermoedelijk al zo'n 28.000 jaar oud is? Masturberen is niet raar en een seksspeeltje gebruiken dus ook niet, of dat nu in je eentje is of samen met je partner. Een toy is er ook zeker niet alleen voor meiden zonder relatie. Ook samen met je lover kan je genieten van wat extra fun between the sheets. En van alle goodies die er tegenwoordig zijn, is de dildo nog steeds het populairste seksspeeltje. 

populairste seksspeeltjes dildo

Hij is super realistisch
We weten niet hoe het met jullie zit, maar sommige vibrators kunnen tegenwoordig zóveel, dat we er haast een beetje bang van worden.Voor iedereen die deze vibe ook niet echt voelt, zijn dildo's perféct om in je nachtkastje te hebben liggen. Ben je een single lady en mis je de 'echte' seks, dan is de dildo namelijk een fijne manier om jezelf mee te bevredigen. Het is niet voor niets het populairste seksspeeltje of all times. Totdat je die leuke partner tegenkomt die de toy kan vervangen natuurlijk, óf jou kan verwennen met het speeltje. 

Hij trilt niet
No worries als jij dat wél hebt, maar wij kunnen ons zo voorstellen dat je op sommige dagen misschien geen behoefte hebt aan trillingen down there. Zeker wanneer je het liefste zelf het tempo bepaalt waarmee je jezelf inside verwent, is het misschien fijner om dat met een siliconen penis te doen, in plaats van een vibrator. Ook kun je makkelijker op deze toy gaan zitten en zo misschien meer het gevoel van 'echte' seks nabootsen. Bang dat je weg slipt hoef je niet te zijn, want er zijn zelfs toys op de markt met een heuse zuignap. Wow.

De keuze is reuze
Je verwacht het misschien niet, maar van zo'n siliconen genotsknots zijn er een heleboel varianten beschikbaar. De populairste seksspeeltjes zijn toch wel de realisitische dildo's.  We get that, want zeker wanneer je een single lady bent dan is het wel zo fijn als je toy een beetje lijkt op het mannelijke geslachtsdeel. Of misschien zie jij jouw lover niet veel en vind je het fijn om tijdens zijn afwezigheid te genieten van een portie soloseks met zijn rubberen vervanger ;-) 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved