Fashion

De pied-de-poule trend is deze herfst onmisbaar in jouw garderobe

Ieder jaar brengt ieder seizoen weer eigen trends met zich mee, en ook dit jaar hebben we al heel wat trends kunnen spotten op straat. Denk bijvoorbeeld aan de zwarte, leren trenchcoat: wát een eyecatcher voor jouw herfstlooks. Maar dat is natuurlijk niet de enige trend. De pied-de-poule print is deze herfst namelijk ook onmisbaar in jouw garderobe.

Herfsttrend 2020: het 'pied-de-poule' patroon

Misschien vind je nog wel wat items in pied-de-poule print in de kledingkast van je moeder of oma, want de pied-de-poule trend was vroeger ook razend populair. En het patroon is prachtig, dus anno 2020 staat 'ie weer tussen de trends. Zwart-wit zijn de kleuren die meestal terugkomen in het pied-de-poule patroon, maar tegenwoordig zijn er ook allerlei varianten: denk bijvoorbeeld aan zwart met rood, of blauw. 

Om je een beeld te geven van hoe mooi de trend te combineren is, hebben wij wat inspiratie voor je verzameld. Met deze kleuren kun je heel veel kanten op, niet? Wij zijn fan en hebben de eerste pied-de-poule items al ingeslagen. We love it!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door LAURA (@lglora) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Céline (@my_nice_sunshine) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @fleurelisabethh op

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved