Lifestyle

Ben jij allergisch voor honden? Deze honden kun je wél aaien

We love cute dogs! Het liefst aaien we alle honden die we tegenkomen, want ze zijn zó lief. Herkenbaar? Dat snappen wij. Maar wat als je allergisch bent voor honden? Dat lijkt ons het ergste wat er is. Daarom geven wij jou een lijstje met honden waar je geen allergische reactie van krijgt en gewoon kunt aaien. Lees je mee?

1. Cairnterriër
Deze schattige kleine en vrolijke hond, is een enorm blijmakertje. Hij houdt van lekker spelen met een bal en graaft overal. Aandacht is hetgeen wat deze hond nodig heeft en dit soort houdt heel erg van hun baasjes. Het zijn echte gezelligheidsdieren. 

hyperallergene honden

2. Bichon Frise
Deze kleine druktemakertjes zijn enorm sociale honden. Ze houden van kleine kinderen en baby's en zijn enorm lief voor iedereen. Ze houden van aandacht en zijn graag bij je. 

bichon frize 3. Labradoodle
De Labradoodle is geen echt ras, maar een kruising tussen een labrador retriever en een Franse poedel. Het is zo'n leuke hond dat hij wel in het lijstje moét. Het is een sociaal dier die makkelijk te trainen is en goed luistert bij de juiste opvoeding. Honden uit dit ras houden van kinderen, zijn super intelligent en heel erg aanhankelijk.

labradoodle

4. Poedel 
Deze lieve en attente hond is er een waarmee je goed kan spelen. Hij wordt gezien als een van de meest slimme en intelligente dieren, dus hij zal heel veel dingen begrijpen. Het leuke is: poedels zijn niet altijd wit, maar je hebt ze ook in de kleur bruin van hieronder. So cute!

poedel

5. Havanezer
Deze hond is een echt gezelligheidsdier. Havanezers zijn heel aanhankelijk en houden ervan om met je te spelen. Daarnaast zijn ze ook nog eens heel intelligent en reageren ze heel sterk wanneer je hem iets laat weten. Ze zijn enorm zachtaardig, waardoor ze goed met kinderen samengaan. Super lief toch!

havanezer hond

Benieuwd welke hond het beste bij jou past? Dit zegt jouw sterrenbeeld hierover. 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved