News

Maak kans: McDonald's verloot nu speciale onesies voor jou en je bestie

Wat is er nou fijner dan op een koude, herfstige avond met je onesie op de bank kruipen? Inderaad, niks. Een onesie is een ideaal kledingstuk voor een chill avondje. McDonald's gunt jou en je bestie ook een avondje lekker chillen, en heeft daarom een winactie gestart. De prijs? Twee prachtige McDonald's onesies! Dit is toch een absolute musthave?!

Onesies zijn inmiddels te vinden in allerlei soorten en maten. Een onesie in de vorm van een dier, of een onesie in een normale, effen kleur: er is voor iedereen wat wils. En voor de liefhebbers van McDonald's is nu ook een nieuwe onesie te verkrijgen, die echt onmisbaar is als je gek bent op alles wat te maken heeft met de gele M.

McDonald's onesies winnen

Helaas zijn de McDonald's onesies niet te koop, maar kun je ze alleen maar krijgen door ze te winnen. Hoe? Heel simpel. Het enige wat jij en je bestie hoeven te doen, is een foto van jullie samen plaatsen, onder het - onderstaande - Facebookbericht van McDonald's. Hoe makkelijk wil je het hebben? Een kleine moeite, waardoor je wel kans maakt op een ge-wel-dige prijs. Want zeg nou eerlijk, als je deze onesie eenmaal aanhebt, dan wil je 'm toch nooit meer uittrekken?! I'm lovin it ;-).

Beeld: McDonald's

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved