News

Gevalletje té cute: Action verkoopt nu een superhelden dierenpak voor je hond

Iedere dag weer hijs jij jezelf in een leuke outfit. Want ja, het ook wil ook wat. Toch? En als jij een outfit mag dragen, waarom je hond dan niet? Zo dacht Action er ook over. Plan maar vast een verkleedpartijtje in met je lieve, trouwe viervoeter, want dit is té schattig: Action verkoopt nu een superhelden dierenpak voor je hond. Hilarisch!

Of het nou voor een speciale gelegenheid is of niet: het is toch sowieso leuk om je hond een keer in een leuk pakkie te kunnen hijsen? De Action verkoopt daarom deze week verschillende soorten dierenpakken. Er is keuze uit: Batman, Superwoman en Superman. Het kostuum gaat alleen over de voorpootjes, dus is geen grote last voor jouw hond!

Superhelden dierenpak voor honden

Het pak is een onesize, en daarom alleen maar geschikt voor kleinere honden. Je koopt de verschillende pakken op de website van Action voor €3,99 per stuk. Super leuk, en dus ook nog eens voor een prikkie! Wij zijn groot fan van de superhelden dierenpakken. Wat jij? ;-)

Is jouw trouwe viervoeter een superheld? Beleef samen de leukste avonturen in deze superhelden dierenpakjes. 🐶😍 Vanaf morgen in onze weekactie!

Geplaatst door Action op Dinsdag 6 oktober 2020

Bron, beeld: action.com

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved