Beauty

Nagellak trends herfst 2020: deze kleuren wil je op je nagels dit najaar

De koudere dagen beginnen dichterbij te komen en ook de herfst is alweer in zicht. Tijd voor heerlijke comfy truien en dikke sjaals. Wat niet mag ontbreken aan jouw outfit deze herfst is een mooi kleurtje op je nagels. Geen idee welke kleur je het beste op je nagels kunt lakken? Lees dan sneller verder, want dit zijn de nagellak trends herfst 2020.

Nagellak trends herfst 2020: deze kleuren wil je op je nagels dit najaar

Nagellak trends herfst 2020: Asymmetric french nails
De naam van de nagels is net zo mooi als de nagels zelf. Een hele simpele, maar toch ook bijzondere nagel. De nude kleur en als uiteinde je favoriete kleur is perfect voor deze herfst.

View post on Instagram
 

 

Nagellak trends herfst 2020: Halloween
Over een paar dagen is het spooky time. Daarom is het tijd voor Halloween nagels en daar zijn een hoop varianten voor. Zoals Frankenstein of een mummie op je nagel. Creepy! Daarmee maak je je look he-le-maal compleet.

View post on Instagram
 

 

Nagellak trends herfst 2020: Nude
De laatste jaren is de neutrale nude kleur steeds populairder geworden. De nude lipstickkleuren zijn een trend, maar de lichte kleur is ook helemaal in wat kleding betreft. En om daar nog een schepje bovenop te doen: wat dacht je van nude nagellak? Dit is onze ultieme favoriet.

View post on Instagram
 

 

Nagellak trends herfst 2020: Dizzy nails
Je wilt kleurrijke nagels, maar kunt niet kiezen tussen al die leuke kleurtjes. Kies er daarom voor om al je favoriete kleurtjes op je nagels te doen en ze te laten zetten in een soort wave. Hoe cute is dat?!

View post on Instagram
 

 

Nagellak trends herfst 2020: Animal touch
Tijger en panterprintjes waren deze zomer helemaal in en komen deze herfst ook terug op onze nagels. Deze finishing touch maakt je nagels net wat speelser.

View post on Instagram
 

 

Nagellak trends herfst 2020: Kleurrijk en printjes
Ook in het najaar mogen de kleurtjes en printjes eruit knallen. Versier je nagels met sterretjes, hartjes en letters. Alles wat je kunt verzinnen. Gegarandeerd dat je complimentjes gaat krijgen over je vrolijke nagels. Bovendien wordt je elke dag blij als je naar je nagels kijkt. Ook tijdens de regen.

View post on Instagram
 

 

Nagellak trends herfst 2020: In vuur en vlam
Je nagels staan met deze trend in vuur en vlam. Het leukste is om je vlammetjes in de herfstkleurtjes te nemen. Rood en oranje.

View post on Instagram
 

Nagellak trends herfst 2020: Verschillende kleuren op elke hand
We hebben deze trend lang uitgesteld, want het leek toch erg gek om op twee verschillende handen twee verschillende kleuren te hebben. Het is toch heel leuk en handig voor als je niet kunt kiezen tussen twee kleurtjes.

View post on Instagram
 

 

Nagellak trends herfst 2020: Red
Rode nagels zijn classy en vrouwelijk. Je kunt elke outfit afmaken met deze tijdloze kleur. Een typische najaars kleur. Te combineren met al je favoriete sweaters.

View post on Instagram
 

 

Nagellak trends herfst 2020: Clean nails
Soms ben je kleurtjes zat en wil je het gewoon simpel en clean houden. Kies daarom voor nagellak in je eigen kleur. Of een kleur die een beetje uitloopt in een iets wittere kleur. Een mooie glans erover en klaar zijn jou nagels. Nu kun je verzorgd de deur uit.

View post on Instagram
 

 
Beeld: Istock

Must reads 👀