Fashion

Dit zijn de leukste sneakertrends voor de herfst van 2020

Een meisje kan nooit genoeg sneakers hebben, right? Nu de herfst voor de deur staat kunnen we gelukkig weer helemaal losgaan met het shoppen van een heleboel nieuwe goodies voor aan onze voeten.  Wij helpen je alvast een handje en zetten de leukste sneakertrends voor de herfst van 2020 voor je op een rijtje. 

Sneakers zijn een musthave voor in je kledingkast, want ze kunnen namelijk onder alle outfits! Heb je een leuk jurkje aan, maar weet je niet wat voor schoenen eronder kunnen? Ga voor sneakers. Een nieuwe jeans gekocht en je twijfelt over wat er leuk bij staat? Yep, you get us. Speciaal voor jou zijn hier de sneakertrends voor de herfst van 2020.

Sneakertrends herfst 2020

Sneakertrends herfst 2020

Nike Air Force 1
Laten we beginnen met de Nike Air Force 1. Dit is een van de meest bekende modellen van Nike en staat bij ons sowieso in de kast. Saai hoeft dit model zéker niet te zijn, want ze hebben hem in allerlei verschillende kleuren. Doordat dat de Nike Air Force 1 een wat meer basic sneaker is, kan je helemaal losgaan met je outfit. 

Air Jordan 1
De Air Jordan is voor misschien wel een van de populairste sneakertrends voor het najaar van 2020. Dat is ook wel logisch, want je kan deze sneaker heel handig combineren onder een mom jeans of onder een leren broek met een oversized shirt. Scheelt je weer stressen in de ochtend.

Sneakertrends herfst 2020

Adidas Superstar
Yes, onze all time fave! Er zijn al super veel samenwerkingen geweest met dit old school model, maar wij zijn nog steeds fan. Slim is om deze sneaker te matchen met bijvoorbeeld een adidas trainingspak, maar een toffe strakke jeans kan natuurlijk ook altijd. 

Air Max 90
Yes, old but gold, want de Air Max 90 bestaat al zo’n 30 jaar. Wow! Grote kans dus dat jouw ouders ze vroeger ook droegen, maar nu is deze shoe ook weer helemaal in. We hebben ze al in allerlei verschillende kleuren en samenwerkingen gezien en kunnen er eigenlijk geen genoeg van krijgen.

Sneakertrends herfst 2020

Vans
Grote kans dat jij ook een paar Vans in je kast hebt liggen! Niet alleen het hoge model maar ook de verschillende lage versies blijven Vans super tof. Of je de sneakers nou wil combineren met een nette broek, jeans of een trainingsbroek, de keuze is reuze. 

Nike Air Zoom Spiridon Cage
Nike Air Zoom Spiridon Cage hoort ook absoluut thuis in het rijtje van sneakertrends voor de herfst van 2020. Deze retro look maakt jouw oufit helemaal af en de mogelijkheden om hiermee je outfit te rocken zijn eindeloos. E

Air Jordan 4
De Air Jordan 4 was een iets minder bekend model van Jordan, maar doet zeker mee dit najaar. En nee, deze schoen is niet alleen voor mannen, maar ook wij ladies kunnen er goed mee wegkomen. 

Sneakertrends herfst 2020

Adidas Ozweego
De Adidas Ozweego verovert Instagram dit najaar en dat snappen wij wel, want de sneaker is stijlvol, sporty en ook nog eens super comfortabel. Best of both worlds dus. Hartstikke leuk allemaal die sneakertrends voor het najaar van 2020, maar het moet natuurlijk wel lekker lopen 😉

Air Force 1 Shadow
Dit is een van de nieuwere varianten van de klassieke Air Force 1. Dit model is vooral bekend in de verschillende pastelkleuren, maar of course zijn er ook een hoop andere kleuren te vinden. Dit model kan je echt overal mee combineren. Van lange rokken, een trainingspak tot een jeans.

Karhu
Last but not least: Karhu is een Fins merk die vooral goed is in hele toffe kleurencombinaties. Met deze sneakers maak jij jouw herfst outfit écht af! De sneakers zijn vooral leuk onder een jeans, en of dat dan een mom jeans is of een skinny jeans. Onder een lekker cosy najaarsjurkje ben jij ook helemaal ready to go 😉

Beeld: GettyImages

Must reads 👀