Lifestyle

7 momenten die je herkent als je een nieuwe crush hebt

Verliefd zijn is een van de leukste momenten in je leven, right? Als je een nieuwe crush hebt dan ben je helemaal in de wolken. Je kunt bijvoorbeeld over niks anders meer praten. Dit zijn de zeven dingen die je herkent als je een nieuwe crush hebt. 

1. Je kunt nergens anders meer over praten

Je praat alleen maar over je nieuwe crush. Van al dat gepraat worden je besties een beetje gek, want hello kun je het ook nog over wat anders hebben?! Nou, nee dus want jij bent helemaal in de wolken. 

2. Stotter alert  

Op WhatsApp heb je wel praatjes, maar als jouw crush voor je staat... Dan weet je de woorden gewoon niet meer te vinden. Je struikelt over alle zinnen en begint te stotteren. Balen zeg, want in je hoofd klonk alles zo smooth

3. Jij weet alles 

Alles, maar dan ook echt alles weet jij over jouw crush. Waar hij op school gezeten heeft bijvoorbeeld. Ook ken jij zijn hele familie al, voordat je bent voorgesteld. Let's be honest je bent gek op creepen en houdt al zijn social mediakanalen goed in de gaten.  

nieuwe crush

4. Smile 

Het maakt niet uit wat je aan het doen bent, want je hebt eigenlijk de hele dag door een glimlach op je gezicht. You are in love. Super cute! Als je aan je crush denkt, wordt die glimlach alleen nog maar groter. 

5. Dagdromen doe je de hele dag door 

Op de momenten dat je even niks te doen bent, dwalen je gedachten meteen af. In die dagdromen zie je jouw crush voor je. Jullie twee zijn helemaal happy together. Misschien fantaseer je stiekem al een beetje over jullie bruiloft. Hoor je de in de verte kerkklokken al luiden? 

nieuwe crush

6. Zo veel mogelijk samen

Je bent verslaafd aan de vlinders die je in je buik voelt. Het liefst ben jij iedere dag met jouw crush. Dat is nog eens echte verliefdheid. 

7. Je vraagt je of jouw crush ook gek is op jou

Omdat jij in je hoofd super erg met je crush bezig bent, hoop je natuurlijk dat dat andersom net zo is. Je zit eigenlijk de hele dag door aan denkbeeldige bloemblaadjes te trekken. 'Hij houdt van mij, hij houdt niet van mij'. 

De grootste struggle van daten is erachter komen of iemand wel serieus met je is! Misschien heb jij wel het idee dat jouw crush de liefde van je leven is. Het kan zijn dat die persoon daar compleet anders over denkt... Hier vind je een checklist, dan kom je er meteen achter of jouw lover net zo serieus is als jij. 

Bron: Hitkrant | Beeld: Unsplash

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved