Food

Uiteten? Dit zijn de lekkerste restaurants in Amersfoort

We willen allemaal weleens een hapje eten, maar soms is het lastig om af te wijken van je favoriete restaurant. Wij dagen je uit om eens wat nieuws te proberen.

Uiteten? Dit zijn de lekkerste restaurants in Amersfoort

Bij Bart
Ben jij gek op carpaccio? Dan zal dit jou nieuwe favoriete restaurant worden. Wij beloven jou dat je hier de lekkerste carpaccio in Nederland zult eten. Heb je niet genoeg aan carpaccio als alleen je voorgerecht? Geen zorgen je kunt ook een reuze carpaccio bestellen. Dat is zo'n grote carpaccio dat je niet eens meer een toetje op kunt. Heb je toch liever carpaccio als alleen je voorgerecht? Dan kun je ook bijvoorbeeld spareribs, kabeljauw of saté nemen.

De Hebberd
Het personeel is altijd vriendelijk en het eten staat snel op tafel. Natuurlijk is het ook altijd warm en goed op smaak. Niet onbelangijk, op dinsdag kun je bij de Hebberd voor 15 euro onbeperkt spareribs eten. Yum.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door De Hebberd Amersfoort (@dehebberdamersfoort) op

Alberto's
Dit is pas echt goddelijk Italiaans eten. We kunnen er niet veel meer van maken dan dat je echt iets mist in je leven als je hier niet minimaal een keer gegeten hebt. Wij weten wel dat het niet bij een keer een hapje eten blijft. Dit restaurant zal een hoge plek op je lijst krijgen. Bij ons staat het ook heel hoog.

Hete Kolen
Dit eten is met liefde bereid en dat proef je. Het zit ook nog eens midden in hartje Amersfoort, beter kun je bijna niet zitten. Geniet van de uitgebreide menukaart bij Hete Kolen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hete Kolen (@hetekolen) op

Nul33
Jammie, ook hier kun je een lekker hapje eten. Wij kunnen niet eens onze favoriet van de kaart kiezen. Aan jou de taak om dit wel te doen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Nul33 Amersfoort (@nul33_) op

De Tolboom
Heb jij zin in een pannenkoek dan kun je hier terecht. Heb je daar geen zin in? Dan kun je ook een heerlijk hapje eten. Er is keuze uit een divers menu. Wij raden vooral het voorgerecht aan met verschillende voorgerechten erin. Ik snap het, een lastige zin.  Je kiest als voorgerecht niet een simpele tomaten soep, maar je krijgt ongeveer tien hoofgerechtjes in een. Dit kun je samen met je partner opeten. Ook nog eens voor een prijs waarvan je je afvraagt of het wel echt kan. Dat maakt het extra lekker!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @detolboom op

La Cubanita
De naam klinkt al heerlijk en dat is het eten ook. Bij dit restaurant zit je in Mexico voor je gevoel, maar hoef je niet alleen Mexicaans te eten. Het eten bestaat namelijk uit onbeperkt tapa's eten. Kijk snel even op de menu kaart, want dit gaat je bevallen. Voor ieder wat wils.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door La Cubanita (@la_cubanita_official) op

Shabu Shabu
Een sushi restaurant kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje en daarom hebben wij een hele lekkere voor jullie. Namelijk Shabu Shabu. Ze hebben onlangs hun menukaart veranderd. We weten zeker dat je hier met een overvolle buik naar buiten loopt. Enjoy!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Shabu Shabu Amersfoort (@shabushabuamersfoort) op

Beeld: Istock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved