News

Cute: ieder moment knuffelen met je kat met deze kattenhoodie

Jij en je kat zijn onafscheidelijk. Het liefst breng je zoveel mogelijk tijd door met jouw lievelings huisdier, en andersom is jouw kat ook het liefst zo dicht mogelijk bij jou in de buurt. Is jouw kat een knuffelaar? Dan hebben wij een sweater gevonden die perfect is voor jullie samen. Met deze sweater draag jij je kat namelijk heel gemakkelijk met je mee. Cute!

De hele dag met je kat knuffelen, zonder dat je er een lamme arm van krijgt. Klinkt geweldig toch, voor iedere kattenliefhebber? Deze comfy trui zorgt ervoor dat jullie hele dagen samen kunnen doorbrengen. Het enige wat je hoeft te doen is de trui dragen, en je kat in het voorvak van je sweater helpen. En door die balletjes die aan de touwtjes van de sweater hangen, hoeft je kat zich ook nog eens geen moment te vervelen ;-)

Hoodie voor baasje en kat

Dit wil je gewoon hebben, right? De hoodie is verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart, en kost nu €29,95. Je zult wel snel moeten zijn, want de oorspronkelijke prijs van de hoodie is €59,95. Zo'n koopje kun je toch niet laten liggen?! De trui is verkrijgbaar vanaf maat S t/m maat 4XL. Je shopt 'm hier. En je doet er niet alleen jezelf, maar ook je kat een heel groot plezier mee.

trui katten kattentrui
Bron, beeld: favouritestuff.nl

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved