Lifestyle

Papa’s kindjes opgelet: dit herken je als je close bent met je papa

“Papa, mag ik een nieuwe barbie? Papa, mag ik een nieuwe scooter?” We kennen allemaal wel de kindjes die in de watten werden gelegd door hun papa die alles voor hen kocht. Zijn kleine super ster. We hebben onvoorwaardelijke liefde voor onze vaders en ze staan uiteindelijk altijd voor ons klaar. Het is vandaag geen vaderdag, maar we zetten hem toch even in het zonnetje. 

Dit herken je als je close bent met je papa

Als je vader het niet eens is met je lover, is het niet de juiste persoon voor je
Je kunt bij het voorstellen aan zijn gezicht al aflezen of hij je lover leuk vindt of niet en dat bepaald voor jou ook of je je crush bij vertrek nog leuk vindt of niet. Je papa’s goedkeuring betekent veel voor je en vaak luister je er ook naar.

Naar voetbalwedstrijden
Ben jij een echte voetbal fanaat of vind je het gewoon eens in de zoveel tijd leuk om een wedstrijd bij te wonen? Dan kan dat altijd met je vader. Misschien krijg je ook wel een voetbalshirtje met je eigen naam en rugnummer als hij in een goede bui zit. Door dit soort uitjes wordt jullie band ook closer.

via GIPHY

De persoon met wie je date is doodsbang om je vader te ontmoeten
Je bent zijn kleine meisje, dus als iemand je met een vinger pijn doet, zal je vader hem of haar hoogstpersoonlijk een lesje komen leren. Als papa ziet dat iemand niet het beste met je voor heeft ,kan hij beter gelijk vertrekken.

Jullie vinden dezelfde films leuk die je mama niks aan vindt
Een filmmarathon met papa is een van je favoriete bezigheden. Samen op de bank met jullie favoriete snack. Je mama begrijpt er niks van en dat hoeft ook niet. Dit is jullie moment samen.

via GIPHY

Hij wordt alleen al woest bij de gedachte dat iemand je hart breekt
We hoeven hier weinig woorden aan toe te voegen. Als iemand jouw hart breekt ben je in de gevarenzone.

Hij staat altijd langs de zijlijn
Je hebt vast weleens op sport gezeten als je er nu niet meer op zit. Dus deze is voor alle sportsters. Papa zal altijd langs de zijlijn staan om je te supporten. Soms kan dat ook zijn door je toe te schreeuwen of je teleurgesteld aan te kijken, maar hij is er en ook daar haal je je kracht uit.

Mensen kijken
Niks is leuker dan over een drankje mensen bekijken en daar je fantasie op los te laten. Waar zal deze meneer naartoe gaan? Zou deze vrouw uit Spanje komen? Jij en je papa kunnen bij iedereen een scenario maken.

Stukje rijden
Scheuren door de bochten kun je alleen met papa doen. Dit doen jullie dan ook met alle liefde. Jullie favoriete playlist op en op naar de Mc Donalds scheuren!

via GIPHY

Oude filmpjes terugkijken
Papa heeft natuurlijk alle beelden van jou als klein meisje vastgelegd. Hoe leuk en emotioneel is dat om samen terug te kijken. Zo halen jullie oude herrineringen op en hebben jullie een excuusje om een zak popcorn open te trekken en samen op de bank te ploffen.

Naar de bioscoop
Samen naar de net uitgebrachte actie film kun je het beste doen met je papa. Naar de bioscoop gaan met hem is altijd een feestje. Natuurlijk krijg je ook een extra grote bak popcorn van hem.

Beeld: Istock