News

Vacature: met een camper door Amerika reizen en bier drinken (en hiermee 50.000 dollar verdienen)

We hebben weer een vacature in de categorie 'gevalletje droombaan' voor jullie gevonden: een half jaar met een camper door Amerika reizen en bier drinken (als je rit erop zit natuurlijk, duh). Klinkt dit als iets wat jij wel ziet zitten? Lees dan snel verder. Wij vertellen je alles over deze droombaan.

Houd je van bier drinken? Houd je van reizen? En kun je overweg met een camera? Nou, zoek dan vooral niet verder. Het Amerikaanse biermerk Michelob Ultra is namelijk opzoek naar bierliefhebbers die het zien zitten om zes maanden lang met een camper door Amerika te reizen. Als dat nog niet aantrekkelijk genoeg klinkt, dan zal dit dat vast wel doen: je ontvang hiervoor 50.000 dollar salaris (omgerekend ruim 42.000 euro). So: were do we sign?

Met een camper door Amerika rijden en bier drinken

Er wordt een camper voor je geregeld, die van allerlei luxe is voorzien. Je krijgt onder ander een eigen badkamer en douche, en een volle koelkast. Het is de bedoeling dat je met de camper door allerlei verschillende Amerikaanse parken rijdt en dit vastlegt op beeld. Je mag iemand meenemen op je reis, dus licht je bff, vriend(in) of familielid alvast in ;-).

Vereisten voor de functie? Je moet minimaal 21 jaar oud zijn, je moet beschikken over een rijbewijs en - niet geheel onbelangrijk - je moet van bier houden. Kun je al deze vereisten afvinken? waar wacht je dan nog op? Aanmelden kan alleen nog deze week, via deze website. De deadline is 30 september 2020. Let's go!

droombaan amerika camperBeeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved