News

Neem je huisdier overal mee naartoe met deze sleutelhanger met het gezicht van je hond of kat

Als jij ook zo gek bent op je hond of kat, dan ben je waarschijnlijk het liefst zoveel mogelijk bij jouw trouwe viervoeter. Helaas kan dat niet altijd, maar wat je wél kunt doen is ‘m altijd met je meedragen. In klein formaat, dat dan weer wel. Je kunt nu namelijk een sleutelhanger laten maken met daarop het gezicht van jouw hond of kat. Cute!

Een sleutelhanger van lievelings maatje, wie wil dat nou niet? Het idee is heel simpel: je plaatst een bestelling, en voegt daar een foto van je hond of kat aan toe. Hoe hoger de kwaliteit van de foto, hoe mooier de sleutelhanger natuurlijk wordt. Je kunt er vervolgens ook nog voor kiezen om wel/geen gravering toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan de naam van je huisdier. Zodra de sleutelhanger af is, ontvang je ‘m binnen 2 tot 4 dagen in de brievenbus.

Een sleutelhanger van je huisdier

Je kunt de sleutelhanger bestellen op deze website, en je betaalt hiervoor €19,99. De hanger is op dit moment in de aanbieding, dus als je ‘m voor deze prijs wilt kopen zul je snel moeten zijn. De originele prijs van de sleutelhanger is namelijk €36,99. 

hond sleutelhanger
sleutelhanger kat

Bron, beeld: huisdierhanger.nl

Must reads 👀