Lifestyle

Inspiratie nodig? Met deze cadeaus voor meisjes zit jij sowieso goed

Cadeaus voor meisjes: het zoeken naar dé perfecte bday gift is soms best wel lastig. Ieder jaar is het weer hetzelfde liedje: je vriendin, zus of nichtje is binnenkort jarig maar je hebt alwéér geen idee hebt wat je nu weer moet kopen. Een origineel cadeau is wat je wil. Girlscene to the rescue, want wij zetten de leukste cadeaus voor meisjes voor je op een rijtje. Kun jij je lekker met iets anders bezighouden. Lees je mee?

Cadeaus voor meisjes: low budget $

Fashionable mondmasker

Een mondkapje is echt een musthave als je met het OV gaat. Zo’n wegwerpmondkapje is niet goed voor het milieu en ziet er eigenlijk ook niet zo fashionable uit. Wat is er dan leuker dan een lowbudget, wasbaar én fashionable mondkapje? Er zijn tegenwoordig een heleboel toffe prints te koop.

Geurkaars

Iedere vrouw of meisje heeft een obsessie met geurkaarsen, geef het maar toe. Zelfs als je in de winkel op zoek bent naar iets dat niets met geurkaarsen te maken heeft, kom je op de een of andere manier toch altijd weer thuis met een nieuwe kaars. Het is dan ook een perfect cadeau als je niet veel te besteden hebt. 

Scrunchie

Een meisje kan nooit genoeg haarelastiekjes of scrunchies hebben, you get us?! Scrunchies: nostalgisch, fashionable en je hebt ze in allerlei stofjes en printjes. We love the scrunchie! Voor een paar euro scoor je al een trendy scrunchie. Ook helemaal trendy en low budget: haarclips met parels of mooie motiefjes.

 

Cadeaus voor meisjes: mid budget $$

Parfum

Een beetje voor de hand liggend, maar je zit altijd goed met een lekkere parfum. Een meisje kan toch nooit genoeg geurtjes hebben? Een nieuwe parfum in een mooie flacon doet het altijd goed voor op de kaptafel. Maar welk luchtje koop je dan als je een niet al te duur cadeau wil geven? Ook als je niet fan bent van Ariana Grande is dit een goede keus. De parfums ruiken super lekker en blijven lang hangen. De experts zijn al overtuigd dus jij kan met een gerust hart je vriendin verrassen met een Ariana Grande parfum.

Pasjeshouder

Is jouw vrienden, moeder of zus altijd haar pinpas of OV-kaart kwijt? Verras haar dan met een trendy pasjeshouder of schattige portemonnee.

Comfy huispak, joggingpak of badjas

Cocoonen is de lievelingshobby van ieder meisje. En dat doe je het best in een heerlijke comfy outfit, zoals een lekker huispak, joggingpak of badjas. Hier kun je dan ook ieder meisje blij mee maken, als het maar een lekker zacht en warm stofje is.

Een luxe mascara

Een formule die daadwerkelijk langer wordt zonder te klonteren? Yes please. Ga dan voor de Volume Effet Faux Cils Mascara van Yves Saint Laurent. Het zorgt ervoor dat haar wimpers eruit zien alsof ze nepwimpers heeft. Staat direct heel fancy op die make-up tafel. Is de jarige een beetje avontuurlijk, dan kun je gaan voor kleuren zoals kobalt en violet.

Bluetooth telefoonoplader

Aangezien we tegenwoordig allemaal aan onze telefoon zijn vastgegroeid, is er niets zo handig als een draadloze telefoonoplader. Tegenwoordig kun je hier niet alleen je smartphone mee opladen, maar bijvoorbeeld ook je airpods of smartwatch. Handig!

Cadeaus voor meisjes: high budget $$$

Airpods

Heb je flink wat te besteden, dan zit je met airpods altijd goed! Zeker in tijden van corona is dit een handige gadget om online lessen of work meetings bij te wonen.

Nintendo switch

Unlimited budget? Geef de birthday girl een Nintendo Switch of Nintendo Switch Live en een paar toffe Nintendo-spellen. Ze zal je dankbaar zijn, want dit staat absoluut in de top van leukste cadeaus voor meisjes. 

Cadeaus voor meisjes

Dr. Martens schoenen

Er zijn maar weinig laarzen die tegelijkertijd tijdloos én hip zijn als Dr. Martens. Deze winter zit je dan ook zeker goed met een paar Dr. Martens, daar doe je je ieder meisje of vrouw dus een plezier mee! Maar dan moet je wel onopvallend achter haar schoenmaat zien te komen. Succes 😉

Air Force 1 Sage

Denk je dat jouw bestie toch blijer wordt van een paar toffe sneakers, dan zijn de Air Force 1 Sage wat voor haar. Ze passen overal bij en zijn super comfy. Top.

Dyson Airwrap multistyler

Deze multistyler kan álles: stylen, krullen en föhnen. Kan de jarige job dus direct alle andere tools weg doen. Als je zoekt naar speciale cadeaus voor meisjes, dan is dit zeker een hele goede keuze.

Beeld: iStock