Lifestyle

Signalen dat je favo collega tegelijkertijd ook je bestie is

Werken is niet altijd leuk, maar vaak wel een stuk leuker wanneer je samen met die ene collega op de planning staat. Wat begint als collega's, kan soms uitgroeien tot een hele goede vriendschap. Herkenbaar? Dit zijn signalen dat jouw favo collega ook gewoon je besties is.

Als je ziet dat jullie samen op de planning staan word je heel blij
Soms ga je met tegenzin naar je werk, maar wanneer je ziet dat je samen met die ene vriendin ingepland bent, word je gelijk heel erg blij. De uren vliegen voorbij als jullie samen aan het werk zijn, dus een middag werken is absoluut geen straf. 

Jullie blijven altijd samen naborrelen
Als jullie eindelijk klaar zijn met werken, blijven jullie altijd nog even naborrelen. Als die ene vriendin er niet is, dan ben je vaak al snel thuis na werktijd. Maar zijn jullie tegelijk klaar? Dan kan het soms nog weleens een latertje worden. Gezellig!

Ook buiten werktijd spreken jullie met elkaar af
Collega's kun je echt als vrienden gaan zien wanneer jullie buiten werktijd afspreken om elkaar te zien. Een keertje lunchen, een middagje shoppen of een avondje naar de bioscoop: als dit dingen zijn die je met je werkvriendin doet, dan kun je spreken van een echte vriendschap. 
werken samenwerken collega

Met één blik begrijpen jullie elkaar al
Tijdens werktijd hebben jullie regelmatig oogcontact. Als er voor in het restaurant een klant zit die heel erg vervelend is, hoeven jullie alleen maar naar elkaar te kijken en jullie weten het al. Dit kan soms voor grappige momenten zorgen. Of als die ene vervelende collega weer eens iets stoms zegt. Eén keer oogcontact en het is duidelijk. 

Jullie nemen elkaars shifts over als het nodig is
Het liefst staan jullie altijd samen op de planning, maar dat kan natuurlijk niet altijd. Wanneer een van jullie moet werken, maar er echt iets belangrijks tussen is gekomen, dan neemt de ander gelukkig met liefde de shift over. Pfiew, gelukkig! Je weet dat je altijd bij die ene werkvriendin terecht kan als het nodig is, en dat is heel erg fijn.

Tijdens werk hebben jullie inside jokes
Af en toe kunnen jullie samen niet meer bijkomen van het lachen, terwijl er verder niemand anders is die begrijpt wat er nou zo grappig is. Inside jokes, noemen jullie het ook wel. Soms tot ergernis van andere collega's. Ach, gelukkig hebben jullie wél de grootste lol samen.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved