Series & Films

Netflix filmtip: LOL

Heb jij dit weekend nog niks op de planning staan en wil je even lekker voor de buis onderuitzakken en een humoristische dansfilm kijken? Dan hebben wij een goed nieuws. Iedere week delen wij een Netflix filmtip met jou, zodat je voor alle movie nights op de bank genoeg inspiratie hebt. Nog niks op de planning? Lees dan snel mee, want dit keer is het de nieuwe film LOL.

Netflix filmtip: LOL

Pak je zak popcorn er maar bij, want deze film belooft tienerdrama en romantiek. Deze week was er niet lang nodig om een film te kiezen, we jullie een echte Netflix topper met in de hoofdrol Miley Cyrus.

Lola, door haar vrienden Lol genoemd is 17 jaar en maakt in de film een grote groei door naar volwassenheid. Hierbij hoort experimenteren met drugs, alchohol en seks. Als ze na de zomer weer terugkomt op school komt ze erachter dat haar vriendje is vreemdgegaan. Haar hart is gebroken. Gelukkig vindt ze steun bij haar beste vriend. Klein detail: de mega knappe Douglas Booth speelt deze rol. Whaa! Hij is ook nog eens the leadsinger van een bandje. Ondertussen valt haar ex haar lastig in de schoolgangen. Hij noemt haar onder andere hoer. Stupid boy. Haar moeder ziet sinds kort de vader van Lola weer en weet niet of ze het door moet zetten. Tegelijkertijd ontmoet ze een leuke politieagent.

Als Lola haar moeder het dagboek van haar dochter leest schrikt ze enorm. Haar dochter gaat door meer heen dan ze ooit heeft gedeeld.

Met deze film wilde Miley Cyrus haar Hannah Montana imago definitief van zich af zetten. Ze liet zich hier voor het eerst van een andere kant zien.

Heel veel kijkplezier bij deze film! Vergeet niet je vriendinnen uit te nodigen en lekkere hapjes te halen. Wil jij toch liever een andere film kijken deze week? Klik dan hier om de Netflixtip van vorige week te zien. Is het niet helemaal je ding? Bekijk hier dan onze lijst met nieuwe Netflix films.

Bron: Netflix-Nederland

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved