Series & Films

Cutie Rijk Hofman wordt de nieuwe presentator van Love Check-up

Rijk Hofman mag een nieuw programma gaan presenteren. Yay! Dat wordt met heel veel plezier naar je beeldscherm kijken dus. Het programma past goed bij hem. Rijk is zelf namelijk helemaal thuis in alles wat met liefde te maken heeft. Zo maakte hij al eens een superleuke serie over de Bachelorette, welke te zien is op zijn eigen YouTube-kanaal. This time mag hij voor RTL de Love Check-up van Love Island gaan presenteren. 

Rijk Hofman is de nieuwe presentator van Love Check-up

Zoals jullie weten zijn wij grote Love Island fans. Nu het seizoen écht begonnen is, worden er natuurlijk Islanders van het paradijselijke eiland gestuurd. Rijk gaat met alle afgevallen deelnemers terugblikken op hun zoektocht naar liefde. Als je Rijk een beetje kent, dan weet je dat hij geen blad voor zijn mond neemt. Hij zal met de Islanders gaan praten over de exit van het eiland, highs and lows tijdens het programma en over de reacties op social media. Trust us, die zijn niet bij iedereen even lief. Dit klinkt als een juicy programma toch? Je kunt Love Check-up soon zien op Videoland, RTL Boulevard en RTL XL. Haal maar alvast wat snacks in huis ;). 

rijk hofman love check-up

Tijdens het seizoen van de Bachelorette maakte Rijk Hofman zijn eigen serie op YouTube. Hierin blikte hij terug op de afleveringen door er een grappige samenvatting te maken. Rijk kreeg een echte internet ruzie met Bachelorette-Jordy nadat hij een juicy dm ontving en hierover sprak in zijn programma. Hier kun je alles lezen over de ruzie.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Instagram, Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved