Lifestyle

Sims-lovers opgelet! Het nieuwste The Sims 4 uitbreidingspakket wil je inslaan

Is de Sims ook jouw favourite computer spel? Wat is er nou leuker dan Sims maken en deze dan de hele dag te laten doen wat jij wil. Gebruik jij ook de code motherlode om in een klap schatrijk te zijn? Nou, met al die simoleons kun je een prachtig huis inrichten. Als jij net zo gek bent op de Sims als wij, dan ga je dit zeker leuk vinden!

De Sims 4 Star Wars Journey to Batuu

Ein-de-lijk is het zo ver: er ligt weer een nieuw uitbreidingspakket in de winkel. Star Wars Journey to Batuu wordt onze nieuwe guilty pleasure. De game is verkrijgbaar voor de  PC, Origin en Steam, Xbox One en PlayStation 4. Het nieuwe pakket neemt je mee naar Galaxy's Edge! Hier kunnen jouw Sims kennis maken met bijvoorbeeld iconen Rey en Kylo Ren. Hoe cool. Heb je zin in wat meer avontuur? Maak dan jouw eigen lightsaber en ga verschillende gevechten aan. Met deze lightsaber kun je op missie en heel wat galactic credits verdienen. Klinkt dit nieuwe pakket als Sims muziek in jouw oren? Je kunt deze game voor €19,99 kopen. 

sims nieuwe game

Met de Sims kun je natuurlijk alles doen wat je zelf wil. Ben jij ooit in de verleiding gekomen om jouw Sims 'per ongeluk' te vermoorden? In dit artikel lees je over de ergste dingen die mensen met there beloved Sims gedaan hebben. 

Bron: Electronic Arts | Beeld: Electronic Arts

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved