News

Alle chocoladeliefhebbers verzamelen! Zo bestel jij NU een gratis chocolade toetje

Milka is een van onze favoriete chocolademerken. Die van jou ook? Dan is vandaag je lucky day! Voor het eerst vraagt Milka namelijk onze hulp. En dat doen ze door gratis chocoladegerechtjes weg te geven. Alle chocoladeliefhebbers verzamelen! 

Zo bestel jij gratis drie overheerlijke Milka gerechtjes

Milka is op zoek naar iemand die de nieuwe Milka-smaak wil bedenken. Vrijwilligers?! Hell yeah! Deze kan gebaseerd zijn op een mooie, zoete of gekke herinnering. Je kunt kiezen uit maar liefst 80 smaken. Pak je agenda er snel bij want deze datum moet je noteren. Tot 27 september 2020 kun je jouw favoriete smaakcombinatie insturen.

Alsof dit al niet leuk genoeg nieuws was, heeft Milka in samenwerking met Jurgen Koens drie gerechtjes ontwikkeld die vanavond (3 september 2020) om 17:00 eenmalig gratis te bestellen zijn via Deliveroo Amsterdam (binnen de ring.) Op het menu staat: Pot au crème voor een romantische avond. Een pot au crème 2 share van chocolade met framboos, roos en hazelnootcrunch om je vingers bij af te likken. Daarnaast een booster jar voor een geslaagde game night. Dit bevat een jar gevuld met coffee banana & blackpepper booster. Tot slot een snacking box voor een smakelijke movie night. Dit is een box gevuld met in chocolade gedipte chilipeper pretzels, popcorn en dried fruit snacks. Hier hebben wij maar een woord voor: YUM!

Om het water in je mond te laten lopen hebben wij een foto toegevoegd van de gerechten, zo weet je gelijk wat je straks gaat opsmullen. Kleine tip: kijk niet naar de calorieën ;-)

Als je deze toffe actie wint ligt vanaf 2021 jouw persoonlijk ontworpen Milka reep in de winkel.

Beeld: Milka

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved