News

Deze acteur wordt beschuldigd van seksueel wangedrag

Hebben jullie de hitserie You gezien? In seizoen twee speelt acteur en comidian Chris D’Elia. Hij wordt op dit moment door drie vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag. De vrouwen hebben woensdag alle drie een verklaring afgegeven aan CNN. 

Chris D'Elia beschuldigd van seksueel wangedrag 

Collega actrice Megan Drust leerde Chris via vrienden kennen. Megan heeft de CNN laten weten dat zij in 2011 al een conflict had met Chris. De twee zouden namelijk samen in de auto hebben gezeten, toen Chris ongevraagd zijn broek naar beneden trok. Hij zou daarbij aan Megan hebben gevraagd of zij hem wilde aanraken. Zij wilde dit niet. Omdat Megan dit niet wilde, begon Chris naast haar te masturberen. 

Naakt in de hotelkamer
Een vrouw die liever anoniem wil blijven, deelt haar nare ervaring met Chris. Ze laat weten dat zij in 2018 manager was in een hotel waar Chris verbleef. Hij klaagde telefonisch dat de airco het niet deed in zijn hotelkamer. Toen de manager polshoogte kwam nemen, stond hij poedelnaakt voor haar. Ze vertrok meteen. Chris belde nog een keer, maar de manager verzocht hem om op de monteur te wachten. Laura Vitarelli deelde haar verhaal al eens in juni. Zij gaf toen een statement waarin zij liet weten dat Chris haar en een vriendin op negentienjarige leeftijd heeft betast. In een statement laat Chris zijn advocaat weten dat hij alle beschuldigingen ontkent. Hij zou vrouwen nooit seksueel hebben lastiggevallen, als zij dit zelf ook niet wilde. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chris D'Elia (@chrisdelia) op

Seksueel misbruik is nooit goed te praten. Mocht je zelf iets hebben meegemaakt, talk about it! Op Girlscene worden verhalen gedeeld van lezeressen die iets heftigs hebben meegemaakt. Lees hier een heftig verhaal over seksueel misbruik. 

Bron: Grazia | Beeld: Metro krant 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved