Food

OMG! De Pumpkin Spice Latte is terug bij Starbucks

De zomer is nu echt zo goed als voorbij. Er komt kouder weer aan. De blaadjes staan bijna op het punt om van de bomen te gaan vallen. Dit betekent herfst! Als je aan de herfst denkt, dan denk je natuurlijk automatisch aan... De Pumkin Spice Latte van de Starbucks en deze is terug. Yes!

Pumkin Spice Latte en Pumkin Spice Frappuccino 

Alle Pumkin Spice Latte girls opgelet! Vanaf 3 september kun je je favourite latte weer bestellen bij de alle Starbuckslocaties in Nederland. Pumkin Spice bestaat uit pompoentaartsaus en gestoomde melk, afgetopt met een heerlijke klodder slagroom en pompoentaartkruiden. Deze heerlijke latte is te bestellen op koffiebasis en gelukkig is er ook een vegan variant. Deze wordt gemaakt met een plantaardige melk en zonder slagroom, dan kunnen de vegan girls ook lekker meegenieten. Ben je ook zo gek op Frappuccino's? Deze kun je nu ook bij de Starbucks in Pumkin Spice smaak krijgen. How exiting! Als je niet goed tegen cafeine kan, dan is er ook een decaf versie die je kunt uitproberen. 

Mocha Praline Macchiat en Mocha frappucciono

Voor de chocolade lovers onder ons heeft de Starbucks iets superleuks, namelijk de Mocha Praline Macchiat. Dit drankje is een macciato waarbij een shot espresso wordt gecombineerd met hazelnootsiroop, geschuimde melk en chocoladesaus. Dit te lekkere drankje kun je ook als frappucciono bestellen. 

Starbucks Pumkin Spice Latte

Zin gekregen in een Pumkin Spice Latte, maar geen zin om de deur uit te gaan? Geen stress je kunt je favourite drankje nu ook thuis laten bezorgen! Wil je lezen waar je dit kunt doen kijk dan hier.

Bron: Starbucks | Beeld: Starbucks

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved