News

Proeven: deze 'crompouce' is toch écht een gevalletje 'best of both worlds'

Bij het horen van het woord 'crompouce' kun je je vast al wel een beetje voorstellen waar wij het over hebben. Een combinatie van twee héérlijke snacks, namelijk: de tompouce en de croissant. Gevalletje 'best of both worlds' als je het ons vraagt. De nieuwe crompouce smaakt vast net zo goed als dat 'ie er uitziet!

Het recept is heel erg simpel, want het is 'gewoon' een combinatie van de tompouce en de croissant: het deeg van de croissant, gevuld met de vulling van een tompouce en afgemaakt met het glazuur van de tompouce. Hoe heeft niemand deze creatie ooit eerder kunnen bedenken?!

Crompouce

De credits voor de nieuwe creatie gaan naar Bammetje Bakery in Utrecht, ook wel 'Home of the Crompouce' genoemd. Alsof dit nieuwtje nog niet goed genoeg klinkt: de crompouce is ook nog eens vegan. Dit wordt absoluut onze nieuwe quilty plesure!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Vegan | Bakery | Workshops (@bammetjebakery) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Vegan | Bakery | Workshops (@bammetjebakery) op

Bron: Viva | Beeld: Instagram @ bammetjebakery

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved