News

Met deze speciale code bezorgt McDonald's vandaag gratis bij jouw thuis

Heb je ook altijd je Franse frietjes en je Big Mac thuis op willen eten, zónder dat je daar de deur voor uit hoeft te gaan? Mooi! Op deze snikhete dag word je namelijk snel voorzien in je cravings, want met Girlscene's speciale kortingscode scoor je vandaag gratis McDelivery! Kom maar door met die Big Mac, Franse frietjes en McFlurry!

Met deze speciale code bezorgt McDonald's vandaag gratis bij jouw thuis

Lieten wij eerder al weten dat de goddelijke Big Mac saus van McDonald's ein-de-lijk los is te verkrijgen, vandaag hebben we nóg beter nieuws. Omdat het hartstikke heet wordt en jij deze dag waarschijnlijk lekker in je tuin of het park doorbrengt, hebben we iets leuks voor jullie geregeld. Als Girlscene-lezeres krijg je namelijk alleen vandaag je McDonald's bestelling gratis thuisbezorgd! Als je dan zo ultiem aan het chillen bent, is niets fijner dan een portie comfortfood binnen handbereik, right? De speciale code is: GirlsceneMcD en je kunt hem invullen als je een McDelivery plaatst via Uber Eats of Thuisbezorgd.nl. Hoef jij vandaag je balkon of tuin in ieder geval niet te verlaten ;-)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door McDonald's (@mcdonalds) op

Big Mac saus

McDonald's, we love it! Wie houdt er niet van een Big Mac met patat en niet te vergeten een flinke dot saus erbij. Heerlijk. Op de een of andere manier smaakt de saus van deze fastfoodketen toch altijd beter dan de saus uit de supermarkt. McDonald's heeft daar nu wat op bedacht, want je kunt deze maand die goddelijke Big Mac-saus ook gewoon los bestellen! OMG. Mocht je de saus willen proeven (of groots willen inslaan) dan moet je er wel snel bij zijn, want de bakjes zijn maar tot 23 augustus te bestellen.

Wil jij weten welke McDonald's-snack je bent? Je test het hier

 
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved