News

Airpods saai? Niet met deze 'airpod-oorbellen' van Louis Vuitton

Airpods zijn he-le-maal de trend. Geen gedoe meer met vervelende draadjes die constant blijven haken. Nee, vanaf nu gaat alles draadloos. Airpods zien er simpel uit, en zijn voorzien van een witte kleur. Een beetje saai, misschien? Gelukkig is daar een oplossing voor: met deze 'airpod-oorbellen' van Louis Vuitton worden jouw airpods échte eyecatchers.

'Airpod-oorbellen' van Louis Vuitton

Ja echt, er bestaan oorbellen voor je airpods. Althans, daar lijkt het op. Louis Vuitton heeft zelf nog geen nieuws naar buiten gebracht over de accessoires, maar het Instagramaccount Suprime_leaks_news heeft al wel een foto geplaatst van de oorbellen. Wetend dat het account het behoorlijk vaak bij het rechte eind heeft, kunnen de airpod-oorbellen misschien wel realiteit worden.

De oorbellen zijn heel simpel, maar maken toch wel echt een groot verschil. Laten we zeggen dat ze je airpods een behoorlijke upgrade kunnen geven. Bij de foto op Instagram schrijft het account dat de retailprijs van de oorbellen 350 dollar zal zijn (omgerekend 295 euro). Een behoorlijke prijs, dus. Zeker als je je bedenkt dat de airpods zelf ook niet echt een koopje zijn. Maar goed, mocht je ze nou echt heel mooi vinden en het geld er wel voor over hebben: dan heb je een echte eyecatcher te pakken! ;-)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Supreme Leaks News | SLN (@supreme_leaks_news) op

Bron: Instagram, supreme_leaks_news

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved