News

Deze frikandellen wereldkaart helpt jou overal op de wereld jouw favo snack te vinden

Een frikandelletje op z'n tijd, wie houdt er niet van? Zelfs op vakantie wil je de lekkere snack eigenlijk niet missen. Paella, taco's en andere typische vakantiegerechten zijn heerlijk hoor, maar soms heb je gewoon zin in een lekkere, vette frikandel. Gelukkig zijn die ook in vakantielanden genoeg te vinden, met behulp van de frikandellen wereldkaart.

Je zult het niet geloven, maar er is dus echt iemand geweest die de frikandellen wereldkaart het leven in heeft geblazen. Ideaal voor diehard fans van de lekkere snack, want door deze kaart wordt de zoektocht naar een adres waar ze frikandellen verkopen een stuk makkelijker.

Frikandellen wereldkaart

Ook in het buitenland hebben ze ontdekt hoe lekker een frikandel kan zijn, want je koopt de (gezonde) frituursnack inmiddels op veel verschillende plekken. Thailand, Nepal, Aruba, Egypte, noem het maar op of de nederlandse snack is er te vinden. Al zijn er toch nog wel een aantal landen die de frikandel nog niet hebben ontdekt. Maar mochten ze dit wel doen, dan ben jij een van de eersten die het weet, door deze handige frikandellen wereldkaart ;-).

Klik op deze link voor de frikandellen wereldkaart.

frikandellen wereldkaartBron, beeld: googlemaps

 
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved