News

Harry-potter fans opgelet: vanaf nu shop je de Pandora X Harry Potter collectie

Het merk Pandora, wie kent het niet? Pandora is hét sieradenmerk voor mannen en vrouwen die van verzamalen houden. Je kunt namelijk verschillende bedeltjes kopen, om op die manier stukje bij beetje je armband of ketting compleet te maken. Nu heeft Pandora nóg meer bedeltjes aan de collectie toegevoegd. En niet zomaar bedeltjes. Nee, het gaat hier om een ware Pandora X Harry potter collectie. Gaaf!

Heel erg goed nieuws voor meiden die van Harry Potter houden, én ook nog eens graag Pandora sieraden dragen. Je kunt je sierraad nu namelijk aanvullen met allerlei leuke bedeltjes die alles te maken hebben met Harry Potter. Zo kun je onder andere Hedwig de uil, de gouden snaai, de brief van Zweinstein en een bedeltje van Griffoendor of Zwadderich aan je sierraad toevoegen. Hoe leuk is dat?!

Pandora X Harry Potter

De nieuwe collectie is sinds kort te verkrijgen bij Pandora. De bedeltjes zijn tot nu toe vooral in de zilveren kleur verkrijgbaar, maar wie weet komt hier nog verandering in. De hangertjes zijn subtiel, dus passen sowieso perfect bij de rest van je bedeltjes. Je shopt de nieuwe Pandora X Harry Potter collectie via de website van Pandora.

Ben jij een echte Harry Potter-fan? Doe hier de quiz.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pandora (@theofficialpandora) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pandora (@theofficialpandora) op

Beeld: Pandora

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved