News

Vanaf deze datum staat A Star Is Born op Netflix

A Star Is Born, een romantische, emotionele en muzikale film. Heb jij 'm niet kunnen zien? Of wil jij nog een keertje wegkwijnen bij de hunk Bradley Cooper? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. De film is namelijk binnenkort te zien op jouw favoriete streamingdienst. Lees snel verder om te weten welke en wanneer.

A Star Is Born staat vanaf 20 augustus 2020 op Netflix

Het is zover. De hit 'A Star Is Born' kan jij over een tijdje namelijk oneindig vaak bekijken. 'In the Shallow' kan jij straks een aantal keer opnieuw afspelen. Te gek! Wanneer? Het duurt niet lang, want wij kunnen jou zeggen dat 20 augustus de datum is waarop de romantische film te bewonderen is op Netflix. Zet 'm dus alvast in jouw agenda.

Lady Gaga in A Star Is Born

De film was een grote filmdoorbraak voor de artiest Lady Gaga (Ally). Het is de eerste film waar ze een echte hoofdrol had. Met het nummer 'Shallow' won de zangeres zelfs haar eerste Oscar dat ze speciaal schreef voor haar rol. De film werd in totaal acht keer genomineerd en werd ontzettend goed bekeken. Het verhaal gaat over de zanger Jackson Maine (Bradley Cooper) die Ally (Lady Gaga) ontdekt. Hij wordt verliefd op haar en maakt haar een echte ster. Daarna moet Jackson toezien hoe zijn verloofde zijn succes voorbijgaat. Goede liedjes en een goede verhaallijn. Deze film moet jij zien! 

Wij kunnen niet wachten om mee te zingen, jij ook niet? Bekijk hier de trailer:

Benieuwd welke films er nog meer nieuw zijn op Netflix deze maand? Bekijk 't hier.

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved