News

Oh oh: Yasmine Pierards is tóch niet samen met tattooboy Tyrone

Na de liefde van Yasmine voor Love Island-ster Martin, is er een nieuw iemand in het spel voor Yasmine. Tenminste, dat dáchten we. Op Instagram plaatste Yasmine namelijk een opvallend knusse foto samen met Tyrone Hermitt. Even gingen de geruchten over een nieuw 'liefdeskoppel', maar EOTB-ster Yasmine zegt daar nu iets heel anders over. 

EOTB-Yasmine Pierards blijkt toch vrijgezel

Het leek liefde op het eerste gezicht. Martin Foru van Love Island was continu samen met Yasmine Pierards. Ze hadden zelfs plannen om samen te wonen. Helaas gingen alle toekomstplannen niet door, want in mei zetten ze samen een punt achter hun relatie. Het was even stil daarna rondom Yasmine, maar twee dagen geleden plaatste ze een opvallende intieme foto op haar Instagrampagina...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Yasmine Cécilia (@yasminepierards) op

Instagram-foto met Tyrone Hermitt op Ibiza

Yasmine was samen op Ibiza met Tyrone Hermitt. Al gauw speculeerden veel mensen dat de twee een stel zouden zijn. Maar dit blijkt achteraf toch niet waar te zijn. Yasmine reageert namelijk al snel op haar Instagram Story met het volgende: "Doe rustig mensen, ik ben nog steeds single. I'm just enjoying life." Eerder gingen er al geruchten rond over haar relatie met Ex On The Beach-Elias. Ook daarover zei ze geen relatie te hebben, met niemand niet. Voor nu is de realityster dus nog vrijgezel. Wij zijn natuurlijk benieuwd wie haar volgende lover gaat worden.

Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved