News

OMG! Er komt een reboot van Pretty Little Liars

Als jij fan bent van de serie Pretty Little Liars zul je net als wij super hard balen dat er geen nieuwe afleveringen meer verschijnen. Gelukkig hebben we vandaag goed nieuws dat deze pijn een beetje verzacht. Er komt namelijk een heuse Pretty Little Liars reboot aan! We are exited. 

Pretty Little Liars reboot

De makers van Riverdale kondigen aan dat ze bezig zijn met een remake van Pretty Little Liars. Hoe tof is dat! Het kan niet anders dan dat hier een super toffe serie uit gaat komen, right? Minder leuk is wel dat de kans klein is dat we onze favoriete personages uit de serie terug gaan zien. De producent gaat namelijk voor een compleet andere verhaallijn dan het origineel.

pretty little liars reboot

Get Even

Ben jij een echte PPL-er en kan je niet wachten tot deze remake op Netflix verschijnt? Dan is de serie Get Even ook wat voor jou. In de serie raken vier meiden bevriend, en gaan ze samen de strijd aan tegen pestgedrag op school. Ze richten samen een geheim team op en proberen het pesten op die manier te stoppen. Hoewel de groep goede bedoelingen heeft, loopt het niet zoals verwacht. Er wordt iemand vermoord, en de politie start de zoektocht naar 'DGM', de naam van het geheime team. Dit moet wel spannend zijn, en heeft stiekem heel wat weg van de geliefde serie Pretty Little Liars.

De serie Get Even bestaat uit tien afleveringen. Hij duurt dus niet heel lang, en is prima te bingewatchen ;-). Of de serie na die tien afleveringen helemaal afgelopen is blijft natuurlijk de vraag. Maar dit is in ieder geval al een goed begin! 

Hieronder bekijk je de trailer van de nieuwe serie 'Get Even':

Ben jij benieuwd welke Pretty Little Liar jij bent? Je checkt het hier

Beeld: gettyimages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved