News

Tè leuk: Je koopt nu deze mini Vespa bij Lidl

Een scooter is hét perfecte vervoersmiddel voor diegene die liever niet fietst, maar ook nog niet in een auto mag of wil rijden. Er zijn scooters te vinden in allerlei soorten en maten, maar de Vespa scooter is en blijft groot favoriet. Helaas zit er een behoorlijk prijskaartje aan zo'n Vespa. Alhoewel, in verhouding is deze mini Vespa van de Lidl al een stuk beter te betalen.

Of de Vespa echt te gebruiken is? Dat valt te betwijfelen. De mini scooter van de Lidl is namelijk bedoeld voor kinderen en is geschikt voor maximaal 30 kilo. Maar goed, dat neemt niet weg dat deze Vespa stiekem wel erg leuk is. Voor je jongere broertje of zusje, of voor een ander klein familielid misschien. Kun je er in ieder geval naar kijken ;-).

Mini Vespa van de Lidl

De kleine scooter kan echt rijden, en maakt geluiden die een 'normale' scooter ook maakt. De scooter is sowieso gebaseerd op de echte scooters van Vespa. Er zitten schijnwerpers van LED-verlichting op, waardoor de scooter ook in het donker kan worden gebruikt. Daarnaast kan 'ie naar voren en naar achteren rijden, kun je naar links en rechts sturen en is de Vespa elektrisch. Als de scooter volledig is opgeladen, gaat deze 1 tot 1,5 uur mee. Je zusje, nichtje of broertjenkomt er dus niet heel ver mee, maar heeft er toch een behoorlijke tijd plezier van.

De mini Vespa is te koop bij Lidl, en kost €169 euro. Geen koopje, maar voor een 'echte' Vespa moet je toch echt iets meer geld neerleggen. De scooter is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: beige, rood, grijs en blauw. Dit is toch de droom van iedereen? Eh, we bedoelen natuurlijk: ieder kind ;-).

vespa lidl scooterBron: lidl

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved