OMG! Magnum bezorgt vandaag gratis DIY-Magnumboxen aan huis

News door Rochell

In de zomer doen we niets liever dan ijsjes eten. Heerlijk verfrissend, zo'n ijsje op z'n tijd. Waterijsjes zijn lekker, maar een Magnum? Dat is pas echt genieten. Goed nieuws voor iedere Magnum-fan: vanaf vandaag bezorgt Magnum namelijk gratis DIY-Magnumboxen aan Amsterdamse huizen. Je moet alleen wel snel zijn, want op is op!

Normaal gesproken opent Magnum ieder jaar verschillende 'pleasure stores', waar bezoekers hun eigen Magnum mogen ontwerpen. Door de maatregelen rondom het coronavirus, heeft Magnum ervoor gekozen om dit jaar geen magnumwinkels te openen. In plaats daarvan brengt het merk dit jaar ijs naar consumenten toe, door thuis te bezorgen. Vanaf 20 juli (vandaag, dus) kan er bij Deliveroo een gratis DIY-Magnumbox worden besteld. Met deze box kan iedereen zijn/haar Magnum thuis personaliseren, in plaats van in de winkel!

Magnum gaat bezorgen

In de doos is de Magnum Ruby te vinden, samen met meerdere recepten én daarbij verschillende toppings. Denk hierbij aan witte chocolade, witte meringue, gedroogde aardbeiencrunch en de Magnumstempel. De DIY-Magnumbox is vanaf 12:00 uur vandaag te bestellen, voor iedereen in Amsterdam. 

De DIY-Magnumbox is te bestellen bij twee locaties in Amsterdam: bij de Magnum Ice Cream store in de Pijp en de Magnum Ice Cream store in het centrum. Er zijn maar een bepaald aantal DIY-Magnumboxen beschikbaar, dus mocht je nou denken: 'die moet ik hebben', dan zul je vandaag om 12:00 uur klaar moeten zitten om een bestelling te plaatsen. Fingers crossed!

magnum diy-magnumbox
Bron: glasnost | Beeld: iStock