News

Vergeet de bruisbal: vanaf nu helpen deze (vegan) Bath Noodles jou ontspannen

Soms kan het heerlijk zijn om even helemaal tot rust te komen in een warm bad. Kaarsjes aan, muziek aan, een lekkere bruisbal: eventjes optimaal genieten. Bruisballen zijn er te koop in allerlei soorten en maten, maar er is nu iets nieuws. Je kunt nu namelijk genieten van een avondje badderen, met behulp van deze Bath Noodles. Hoe leuk is dat?!

Vegan Bath Noodles

Als je van badderen houdt, maar daarnaast ook nog eens gek bent op noodles, dan zijn deze bath noodles perfect voor jou. Eigenlijk zijn de bath noodles niet veel meer dan een douchecrème, maar dan in de vorm van noodles. Ze zitten verpakt in een te leuke noodles verpakking, ruiken lekker en zijn ook nog eens vegan. Je veegt de noodles over de natte huid, waardoor je een super zacht huidje krijgt.

De bath noodles zijn te verkrijgen in drie verschillende smaken, namelijk: Tangy Thai (lemongrass and hemp), Singapore Spice (tea tree and turmeric) en Vietnamese Fresh (peppermint and poppy). Bijzondere geuren, maar ze zijn hoe dan ook het proberen waard. Want zeg nou eens eerlijk, hoe grappig is het om een keer zelf in een bad met noodles te kunnen liggen? Je koopt de bath noodles voor €12,99 per stuk via Firebox. Genieten!

Heb jij geen bad in huis? Met deze Bath Bucket kun je alsnog badderen (en dus deze bath noodles uitproberen).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Firebox (@firebox) op

Bron, beeld: Firebox

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved