News

EOTB-Lakeisha lanceert haar eigen nummer en dit is 'm

Veel kandidaten die mee hebben gedaan aan Ex On The Beach laten het na hun terugkomst nog van zich horen. Of het nu op social media is, in andere reality programma's of op televisie: een lekker centje verdienen ze er vaak wel mee. EOTBDD-Lakeisha dacht hier net zo over. Ze ging in het begin van het programma al het hele internet over met haar reactie 'als het ontbijt maar lekker is' en daar heeft ze nu een bijpassend nummer over uitgebracht. Wow!

Lakeisha uit Ex On The Beach komt met een eigen videoclip

Toen Levi in aflevering twee van EOTB nogal duidelijk liet merken dat zijn ex Lakeisha niet welkom was bij de groep en ze apart moest eten, vielen we massaal van onze stoel van verbazing. Deze manier van buitensluiten leek haast op pesten en dit ging dan ook het hele internet over. Lakeisha reageerde hier behoorlijk laconiek op met haar uitspraak 'als het ontbijt maar lekker is'. De zin werd massaal nagedaan op TikTok.

Hierdoor bedacht Lakeisha een tekst en schakelde ze een vriend in voor het maken van een beat. Het resultaat is de single ‘Als Het Eten Maar Lekker Is’, die Lakeisha onder haar artiestennaam Coco Charel heeft gelanceerd. Hilarisch feitje is ook dat haar ex Celeste een rol in de clip speelt. Wij zijn nu al fan.

Beeld: MTV

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved